Covid19 Henüz Bitmedi! Dünya Sağlık Örgütü’nden Salgın Açıklaması Geldi!

Covid19 Henüz Bitmedi! Dünya Sağlık Örgütü’nden Salgın Açıklaması Geldi!
Dünya Sağlık Örgütünden salgın açıklaması! Tüm dünyanın merakla beklediği o haber geldi! Covid19’la alakalı yeni açıklama yapıldı! Dünya Sağlık Örgütü, salgın henüz bitmedi dedi! İşte detaylar...

Tüm dünyayı kasıp kavuran Covid19 devam mı ediyor? Dünya Sağlık Örgütü’nden yapılan açıklama sonrasında pandemiyle alakalı bilgiler geldi. Covid19 ne zaman kadar devam edecek?

Bütün dünyada etkisini gösteren ve milyonlarca kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Covid19 henüz bitmedi. Dünya Sağlık Örgütü’nden gelen açıklama bu yönde oldu. Covid19 nedeniyle uluslararası kamu sağlığına yönelik tehdittin devam ettiğine dair açıklamalar geldi.

COVİD19 DEVAM EDİYOR

Salgın henüz bitmedi açıklaması gündeme geldi. Dünya Sağlık Örgütü bilgileri göre, Covid19 henüz devam ediyor. Tüm dünyada bitmedi.

Bağımsız değerlendirme komitesinin kararında salgın devam ediyor açıklaması geldi. Covid19 pandemisinin yol açtığı kamu sağlığı acil durumunun devam ettiğine dair açıklamalar yapıldı. Yapılan açıklamaya göre Covid19 henüz tehlikeli bir bulaşıcı hastalık olarak kalmaya devam ediyor.

Son haftalarda salgın nedeniyle pek çok insan yaşamını yitirdi. Yaşanılan bu can kayıplarına dikkat çekildi. Aynı zamanda yapılan açıklamada pandeminin kamu sağlığı ve sağlık sistemlerine büyük bir zarar vermek potansiyelinin de sürdüğü ifade edildi.

ÇİNDE ÖLÜMLER ÇOĞALIYOR

Konuya dair resmi istatistikler paylaşıldı. Paylaşılan istatistiklere göre 3 senede 674 milyon kişiye bulaşan virüs, 6 milyon 760 bin kişinin de hayatını kaybetmesine yol açtı. Tüm dünyada hem virüs olan hem de salgından dolayı yaşamını yitiren insan sayısı bir hayli fazla. Gelen açıklama da ise bu salgının henüz bitmediği söylendi

Dünya Sağlık Örgütü yetkilileri özellikle Çin’de son iki ayda 73 bin kişinin salgın nedeniyle yaşamını yitirdiğini açıkladı. Yetkililer Çin’de meydana gelen 73 bin kişinin Covid19 nedeniyle yaşamını kaybetmiş olmasına dikkat çektiler.

TEDBİRLERİN OLACAK MI?

Bütün dünyada baş gösteren salgın, son zamanlarda da insanların yaşamını yitirmesine neden oluyor. Çin başka olmak üzere diğer birçok ülkede de salgın nedeniyle insanlar yaşamını yitirmeye devam ediyor.

Gelen salgın henüz bitmedi açıklaması sonrasında ülkelerin tedbir alıp almayacağı ise merak edilen konular arasında oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.