110 bin TL’si olanlar bu işyerlerini sakın kaçırmasın! Vakıfbank, Gaziantep’ten iki işyeri satışa koydu! İnternetten satın alınabilecek

110 bin TL’si olanlar bu işyerlerini sakın kaçırmasın! Vakıfbank, Gaziantep’ten iki işyeri satışa koydu! İnternetten satın alınabilecek
Uygun fiyatlı işyeri arayan Gaziantepliler için Vakıfbank, icradan satışa çıkardığı büro ve depoları paylaştı. Fiyatları oldukça makul olan bu ilanlar, ilgi görmeye başladı. İşte o ilanlar…

İcradan satış yöntemi, son zamanların en popüler gayrimenkul alışverişi yöntemlerinden biri haline geldi. Özellikle de uygun fiyatlı oluşları ile vatandaşların ilgi gösterdiği icralık ilanlar, pek çok banka aracılığıyla satışa çıkmaya başladı. İcralık ilanları çok olan bankalardan biri olmasıyla dikkat çeken Vakıfbank ise, icradan satışa çıkardığı gayrimenkuller arasına Gaziantep’ten de seçenekler ekledi.

Bu ay itibariyle Gaziantep’ten işyeri satışa çıkarmış olan Vakıfbank, satışa çıkardığı işyerini kendi sitesinde yer alan ‘Gayrimenkuller’ sekmesinde başlattığı e-İhale ile satacağını duyurdu. Her iki işyeri için de teklifleri kabul etmeye başlamış olan Vakıfbank, uygun fiyatlı bir ihale başlangıç bedeli de belirledi. Öte yandan Vakıfbank, söz konusu taşınmazlara ilişkin detaylı bir bilgilendirme de gerçekleştirdi. 

VAKIFBANK, GAZİANTEP’TEN BÜRO İÇİN İHALEYİ BAŞLATTI

Satışa çıkardığı işyerlerinden birini Gaziantep’ten satışa koyduğunu ilan eden Vakıfbank, Gaziantep ilinin Nizip ilçesinin Saha mevkiinden satışa koyduğu işyerinin niteliğini ofis/büro olarak e-İhale ilan detayına ekledi. İşyerinin genişliğinin 33 metrekare olduğunu bildiren Vakıfbank, bu işyeri için başlattığı ihaleyi 150 bin TL’den açtı. Teminat bedeli 7 bin 500 TL olan bu işyeri hakkında Vakıfbank, şu önemli bilgileri paylaştı:

“Taşınmaz büro nitelikli 6. katta yer alan 79 nolu bağımsız bölüm, kat planında yapılan hesaplamaya ve yerinde yapılan incelemelere göre brüt 33 metrekare kullanım alanına sahiptir. Binada 2 adet asansör bulunmaktadır. Taşınmazın tapu kayıtlarında ‘Malikin tasarruf yetkisi kısıtlanmıştır’ şerhi bulunmaktadır.”

VAKIFBANK, GAZİANTEP’TE DEPO SATIŞI STARTINI VERDİ

Vakıfbank’ın Gaziantep’ten satışa çıkardığı bir diğer taşınmaz depo niteliğinde bir işyeri oldu. Bu işyeri hakkında bilgilendirme gerçekleştiren Vakıfbank, bu bilgilendirme kapsamında işyerinin Şahinbey ilçesinin Karatarla mevkiinde olduğu öğrenildi. İşyerinin genişliğini 20 metrekare olarak ilan eden Vakıfbank, işyerinin ihale başlangıç bedelini 110 bin TL yaparken; teminat bedelini ise 5 bin 500 TL olarak belirledi. Öte yandan Vakıfbank’ın işyeri için paylaştığı bilgilendirmede şu ifadeler yer aldı:

“Satışa konu 6 bağımsız bölüm numaralı depo nitelikli taşınmaz binanın bodrum katında konumludur. Mimari projesine göre yaklaşık 20 metrekare alanlı olup tek hacimden oluşmaktadır. Taşınmazın yapı kullanım izin belgesi bulunmaktadır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.