Erol Bulut 1 milyon 250 bin Euro'yu Aldı Gitti! Birde Teşekkür Etti.... Ne Güzel GAZİANTEPPPP... Erol Bulut’tan Gaziantep FK yorumu!

Erol Bulut 1 milyon 250 bin Euro'yu Aldı Gitti! Birde Teşekkür Etti.... Ne Güzel GAZİANTEPPPP... Erol Bulut’tan Gaziantep FK yorumu!
Gaziantep Futbol Kulübü ile yollarını ayıran teknik direktör Erol Bulut ilk kez konuştu.

Gaziantep Futbol Kulübü ile yollarını ayıran teknik direktör Erol Bulut açıklama yaparak kendisini bu göreve getiren Adil Konukoğlu ve Cevdet Akınal’a teşekkür etti. Gaziantep futbol kulübü nde 1.5 yıl görev yapan Erol Bulut şöyle konuştu; “Yaklaşık 1.5 yıldır görev yapmış olduğum Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Bu göreve gelmemizde büyük emeği olan başta sayın Adil Konukoğlu, Cevdet Akınal ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Bugüne kadar birlikte çalıştığımız futbolcu kardeşlerime, kulüp personelimize ve bizleri destekleyen ve desteklemeyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte Gaziantep Futbol Kulübü’ne başarılar diliyorum”

NE OLMUŞTU?

Bu sezon istikrarsız bir görüntü sergileyen ve 9 kazanamayan Gaziantep Futbol Kulübü’nde teknik direktör Erol Bulut kulüple yollarını ayırırken alacağı tüm paralarını son kuruşuna kadar tahsil ederek Gaziantep’ten ayrıldı. Gaziantep Futbol Kulübü’nde 1.5 yıl görev yapan Erol Bulut dudak uçuklatan bir parayla yollarını ayırdı. Erol Bulut’un Gaziantep Futbol Kulübü’nden 1 milyon 250 bin Euro Para karşılığında sözleşmesini feshettiği öğrenildi.

800 BİN EURO ALACAĞI VARDI
Gaziantep Futbol Kulübü’nden 1 milyon 250 bin Euro alarak sözleşmesini fesheden teknik direktör Erol Bulut yıllık 800 bin Euro karşılığında anlaşma sağlamıştı. Bu sezon için 800 bin Euro’sunu alan teknik direktör Erol Bulut 450 bin Euro ekstra para alarak Gaziantep Futbol Kulübü ile yollarını ayırdı.

450 BİN EURO EKSTRA İSTEDİ
Gaziantep Futbol Kulübü ile yıllık 800 bin Euro karşılığında sözleşme imzalayan ve üç yıllık imza atan teknik direktör Erol Bulut gerek bu sezonun gerekse de gelecek yılın tüm alacaklarını alarak gitti. 800 bin Euro yıllık parasını tahsil eden Erol Bulut 450 bin Euro da ekstra para alarak Gaziantep Futbol Kulübü ile yollarını ayırdı.

BU SÖZLEŞMEYİ KİM YAPTI?
Teknik direktör Erol Bulut ile 1.5 yıl önce üç yıllık sözleşme imzalayan Gaziantep Futbol Kulübü’nde yapılan bu sözleşmeyi kimin imzaladığı merak edildi. Gaziantepli futbolseverler “Erol Bulut ile yapılan üç yıllık sözleşme için bunun hesabını imza atanlar vermeli” ifadesini kullandılar.

MUSTAFA TEKE-ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.