Gaziantep'te İHTİYAÇ SAHİBİ KALMAYACAK! Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne Başvuru Yapanlar Kömür, Gıda, Giyim ve Erzak Yardımları ALACAK!

Gaziantep'te İHTİYAÇ SAHİBİ KALMAYACAK! Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne Başvuru Yapanlar Kömür, Gıda, Giyim ve Erzak Yardımları ALACAK!
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal yardımları en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Gaziantep halkına soğuk kış günlerinde yakacak, gıda, erzak ve giyim yardımı yapılıyor…

Her yıl olduğu gibi 2023 yılında da Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından muhtaç durumda olan vatandaşlara çok sayıda yardım yapılıyor. Muhtaç durumda olan kişiler bu desteklerden yararlanıp zorlu geçen kış aylarında bir nebze olsun rahat ediyor. Herhangi bir yerde sigortalı çalışmayan ve emekli aylığı almayan muhtaç durumdaki vatandaşlar Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin erzak yardımından yararlanabiliyor. Ayrıca soğuk geçen kış mevsiminde yakacağı bulunmayanlara belediyeden düzenli olarak kömür desteği sağlanıyor.

Gaziantep Belediyesi Kömür Yardımı Başvurusu

2023 yılında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin kömür yardımından yararlanmak isteyenlerin öncelikle belediye binasına giderek dilekçe vermesi gerekiyor. Başvuru formunu dolduran vatandaşların adı soyadı, adres bilgileri, gelir durumu ve muhtaçlık haliyle ilgili bilgiler alınıyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yapmış olduğu inceleme sonrası gerçekten muhtaç durumda olduğu tespit edilen vatandaşlara kömür yardımı yapılıyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nden kömür yardımı alabilmek için düzenli gelire sahip olmamak ve SGK’dan herhangi bir aylık veya ödenek almamak gerekiyor.

Gaziantep Belediyesi Gıda Yardımı Başvurusu

Gaziantep’te ikamet eden Türk vatandaşları, yeterli gelire sahip olmadığı için belediyeden gıda ve erzak yardımı alabiliyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi binasına giderek şahsen gıda yardımı başvurusunda bulunanlara düzenli olarak koli koli gıda desteği veriliyor. Soğuk kış aylarında iş bulamayan ve geliri olmadığı için temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan tüm Türk vatandaşları bu desteklerden yararlanabiliyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen gıda yardımı başvurusu yapanların muhtaç durumda olmasına dikkat ediliyor. Hane halkı geliri muhtaçlık seviyesinin altında olanlara belediyeden gıda ve erzak yardımı yapılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.