Yetişkin Film Yıldızı Mia Khalifa’dan Seksi Pozlar! Turuncu Bikinisiyle Sosyal Medyayı Salladı!

Yetişkin Film Yıldızı Mia Khalifa’dan Seksi Pozlar! Turuncu Bikinisiyle Sosyal Medyayı Salladı!
Yetişkin film sektöründe adından sık sık söz ettiren Mia Khalifa büyük ün kazandığı kariyerine son vermişti. Kendi isteğiyle sektörden ayrılan erotik film yıldızı paylaşımlarıyla sosyal medyayı sallıyor. İşte detaylar...

Dünya çapında üne sahip olan eski yetişkin film yıldızı Mia Khalifa emekli olsa da adından söz ettirmeye devam ediyor. Sosyal medyada geniş bir hayran kitlesi edinen erotik film yıldızının paylaşımları büyük ilgi görüyor. Kendi kararıyla yetişkin film sektöründen ayrıldığını açıklayan Mia Khalifa, kariyerine sosyal medya fenomeni olarak devam ediyor. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü ismin paylaşımları ise her seferinde beğeni ve yorum rekorları kırıyor.

Mia Khalifa’nın Seksi Pozları

Erotik film sektöründen ani bir kararla ayrılarak şöhretin zirvesindeyken film çekmeyi bırakan Mia Khalifa artık bir sosyal medya fenomeni haline geldi. Instagram platformunda 27 milyondan fazla takipçisi bulunan Mia Khalifa, yetişkin film sektörünün en ünlü isimlerinden biri olarak gösteriliyordu. Lübnan asıllı 26 yaşındaki güzelin turuncu bikinisiyle verdiği pozlar sosyal medyayı yaktı geçti. Yetişkin film sektöründe film çekmeyi bıraksa da OnlyFans hesabından takipçilerine ücretli erotik paylaşımlar yapmaya devam eden Mia Khalifa tüm dikkatleri üzerine çekti.

Fas Ziyaretinden Kareler Paylaştı

Yetişkin film sektöründe hem fiziksel hem de psikolojik baskıya maruz kaldığını söyleyen Mia Khalifa dünyanın dört bir yanında tatil yapıyor. Ünlü fenomen son olarak Fas’ın Marakeş kentinde verdiği seksi pozlarla hayranlarının karşısına çıktı. Fas ziyaretinden villanın havuzunda objektif karşısına geçen Mia Khalifa, turuncu bikinisiyle birbirinden seksi pozlar verdi. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Mia Khalifa’nın bu pozları sosyal medya takipçilerinden büyük destek gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.