Eski Yetişkin Film Yıldızı Riley Reid Yine İç Çamaşırıyla Gündem Oldu! Arkasını Dönüp Verdiği Poz Çok Konuşuldu

Eski Yetişkin Film Yıldızı Riley Reid Yine İç Çamaşırıyla Gündem Oldu! Arkasını Dönüp Verdiği Poz Çok Konuşuldu
Yetişkin filmlerinde aldığı rolle adından sık sık söz ettiren Riley Reid sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine sahip. Kameraya arkasını dönüp iç çamaşırıyla verdiği poza beğeni yağdı… İşte detaylar...

Bir dönem yetişkin film sektörünün en çok aranan siması haline gelen Riley Reid artık sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oluyor. Gerçek adı Ashley Mathews olan Riley Reid, kendi isteğiyle sektörü bıraktığını açıklamış ve emekli olmuştu. Bunun üzerine Instagram hesabını daha fazla kullanmaya ve göz önüne çıkarmaya başlayan Riley Reid hayranlarını şaşırtmaya devam ediyor. Seksi paylaşımlarıyla eski günlerini aratmayan yetişkin film yıldızı iç çamaşırıyla ortalığı yaktı geçti.

Riley Reid’in Çiçekli İç Çamaşırı Gündem Oldu

Sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesi bulunan Riley Reid, hayatını Pasha Petkuns ile birleştirmiş ve bir de çocuk sahibi olmuştu. Ev yaşamından ve özel hayatından görseller paylaşmaya devam eden ünlü fenomen yine tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Eski yetişkin film yıldızı, çocuğunun uyuduğu sırada eşiyle Uno kart oyununda ortalığı fena halde dağıttı. Kartlara odaklandığı sırada arkasını kameraya dönen Riley Reid’in çiçek desenli iç çamaşırı ve kalçaları büyük beğeni topladı.

Kameraya Arkasını Dönüp Poz Verdi

Sosyal m

edyayı aktif olarak kullanan Riley Reid habersizmiş gibi verdiği pozlarla hayranlarını çıldırmayı başardı. Uno kartlarını etrafa atarak evini dağıtan eski yetişkin film yıldızının son pozlarında formunu iyi koruduğu görüldü. Paylaşımına “Bebeğimiz uyurken zamanımızı böyle geçiriyoruz” notunu düşen ünlü fenomenin paylaşımları büyük ilgi gördü. Riley Reid’ın ev haliyle verdiği pozlar sosyal medyada en çok konuşulan paylaşımlardan biri olurken etkileşim rekorları kırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.