OLAY SPOR ÖZEL! Gaziantep FK'nın teklifini Palut ve Kartal neden kabul etmedi?

OLAY SPOR ÖZEL! Gaziantep FK'nın teklifini Palut ve Kartal neden kabul etmedi?
Gaziantep Futbol Kulübü’nde teknik direktör Erol Bulut’tan boşalan koltuğa yeni bir isim getirmek için harekete geçilirken ilk teklif Konyaspor‘dan ayrılan İlhan Palut’a yapıldı. Palut çalışmayacağını ve dinlenmek istediğini söylerken ikinci teklif daha önce Gaziantepspor‘da görev alan İsmail Kartal’a götürüldü. Her iki teknik adam da Gaziantep Futbol Kulübü’nün teklifini kabul etmedi.

İLHAN PALUT DİREKT YOK DEDİ
Hatayspor’dan sonra Konyaspor’da görev alan teknik direktör İlhan Palut, Gaziantep Futbol Kulübü’nde Erol Bulut’un ayrılmasından sonra kendisine teklif götürüldü. İlhan Palut Gaziantep Futbol Kulübü tarafından yapılan resmi teklifi geri çevirdi. Palut bir süre dinlenmek istediğini çalışmayacağını Gaziantep Futbol Kulübü yöneticilerine iletti.

KARTAL TEPKİDEN VAZGEÇTİ
İlhan Palut’tan sonra yöneticilerin resmi teklifte bulunduğu İsmail Kartal ilk önce Gaziantep Futbol Kulübü’nün teklifini kabul etti. Daha önce Gaziantepspor‘da görev alan İsmail Kartal’a kamuoyunda büyük bir tepki oluşurken bu tepki sonrasında İsmail Kartal kulübe zarar vermek istemediğini bu nedenle gelmeyeceğini bildirdi. Yöneticilerle anlaşan ve el sıkışan İsmail Kartal şehirden gelen tepkiler üzerine Gaziantep Futbol Kulübü’nün teknik direktörlüğünü kabul etmedi.

MUSTAFA TEKE-ÖZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.