Murat Boz ve Burcu Özberk'in Yeni Filmi Rüyanda Görürsün, Fragmanı İle Olay Yarattı!

Murat Boz ve Burcu Özberk'in Yeni Filmi Rüyanda Görürsün, Fragmanı İle Olay Yarattı!
Başrollerini Burcu Özberk ve Murat Boz’un paylaştığı “Rüyanda Görürsün” isimli dijital filmin ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanı izleyen sosyal medya kullanıcıları, beğenilerini dile getirdi. Peki, Rüyanda Görürsün filminin konusu ne? İşte detaylar…

Şarkıcılık kariyeri ile dikkatleri üzerine çeken ve sahneleri sayesinde ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Murat Boz, son dönemlerde rol aldığı dizi ve filmler ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak Netflix’te yayınlanan “Zeytin Ağacı” isimli dizide boy gösteren Boz, bu kez de başarılı oyuncu Burcu Özberk ile başrollerini paylaştığı “Rüyanda Görürsün” isimli yeni filmi ile olay yarattı.

Çekimleri bir süre önce başlayan ve Amazon Original platformunun ilk yerli filmi olma özelliğine sahip olan Rüyanda Görürsün isimli film, yayınlanan resmi fragmanı ile dikkatleri üzerine çekti. Fragmanın ardından filmin konusu ve yayın tarihi merak konusu oldu.

3 ŞUBAT’TA YAYINLANACAK!

Bir süre önce partner oldukları duyurulan ve Amazon Original’in ilk yerli filmi için kameraların karşısına geçen Burcu Özberk ile Murat Boz, son dönemlerin en çok konuşulan ikilisi oldu. Rüyanda Görürsün filmi için bir araya gelen ikili, geçtiğimiz akşam sosyal medya hesaplarından filmin resmi fragmanını yayınladı. İzleyiciler ile buluşmak için gün saydıklarını ve çok heyecanlı olduklarını belirten Özberk, filmin yayın tarihini 3 Şubat olarak açıkladı.

RÜYANDA GÖRÜRSÜN FİLMİNİN KONUSU NE?

Bir partide tanışan Engin ve Pelin, ne olduklarını hatırlamadıkları bir gecenin sabahına iki yıldır evli olan bir çift olarak uyanır. Ancak bu durum bir rüya içerisinde geçer. Birbirlerine tahammül edemeyen bu çift kabustan uyanmanın yollarını ararlarken zaman içerisinde birbirlerine bağlanır. Birbirleri için yaratıldıklarını düşünürlerken gerçek hayata uyanan ve bambaşka yaşamlar içerisinde olan Pelin ve Engin, o günden sonra rüyalarını gerçeğe dönüştürmenin yollarını aramaya başlarlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.