22 Yıllık Evli Çift Üçlü İlişkiye Başladı! Karı Koca Aynı Kadına Aşık Olup Aralarına Aldı!

22 Yıllık Evli Çift Üçlü İlişkiye Başladı! Karı Koca Aynı Kadına Aşık Olup Aralarına Aldı!
Geçtiğimiz günlerde Daily Star’a röportaj veren 22 yıllık evli çift sosyal medyada gündem oldu. Trey ve Salina çifti yıl önce eşini kaybetmiş Ruth’a aşık olunca onu da ilişkilerine dahil edip beraber yaşama kararı aldı…

Trey ve Salina isimli 22 yıldır evli olan çiftin sansasyonel açıklamaları sosyal medyada çok konuşuldu. İki sene önce eşini kaybeden Ruth’a aşık olan karı koca, üçlü ilişki yaşamaya başladı. 15 yıl boyunca evli kalan ve iki yıl önce eşi vefat eden Ruth ikilinin aşkına karşılık veriliyor. 46 yaşındaki Trey üçlü ilişkisi hakkında “Bu çok doğal bir şekilde oldu. Binlerce ortak noktamız var ve sürekli gülüyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Aşkımızı Gizli Tutmak İstemedik”

Açık bir şekilde üçlü ilişki yaşadıklarını söyleyen Trey, “Her birimiz bu ilişkiye farklı bir şey katıyoruz. Şu anda uzak mesafe ilişkisindeyiz ancak önümüzdeki hafta birlikte yaşamaya başlayacağız. Bu durumu gizli tutmak istemedik.” dedi. Aşık oldukları kadını herkesten saklamaya gerek görmediklerini söyleyen 46 yaşındaki adam “Tek istediğimiz, hayatlarımızı mümkün olduğu kadar otantik bir şekilde yaşamaktı. Bu utanılacak bir şey değil, aşk aşktır.” açıklamasını yaptı.

“Aile Üyeleri Bizi Anlamadılar”

Sosyal medyada çok konuşulan çift, 45 yaşındaki Ruth’un 2 sene önce kaybettiği eşinin anısına saygı duyduklarını belirtiyor. İlk olarak Salina ile bir müzik grubunun hayran toplantısında tanışan Ruth o günden beri çiftin kalbini kazanmış. Çocuklarıyla bu durumu paylaşan çift üçlü ilişki konusunda yeni kuşağın çok açık fikirli olduğunu söylüyor: “Başlangıçta yaşlı aile üyerine bu durumu anlatmak da kabul ettirmek de zor oldu. Ya bizi anlamadılar ya da onaylamadılar. Ancak hayat başkalarını tatmin etmek için çok kısa.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.