Elinde Gram Altını Olanlar Dikkat! Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, O Tarihe Dikkat Çekti!

Elinde Gram Altını Olanlar Dikkat! Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, O Tarihe Dikkat Çekti!
Son günlerde dolar kuru ile birlikte hareketlenerek oklarını yukarı yöne doğru çeviren gram altın, vatandaşlar tarafından yakın takip altına alındı. Gram altında hareketliliğin devam edip etmeyeceği merak edilirken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş konuya ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Ocak ayına girilmesi ile birlikte hareketlenen altın piyasası, özellikle ons altın tarafında yaşanan hareketlilik ile dikkat çekti. Ons altına ve dolar hareketliliğine bağlı olarak oklarını yukarı yöne doğru çeviren ve son günlerde hızla yükselmeye devam eden gram altın, yatırımcıları ve potansiyel yatırımcıları tarafından yakın takip altına alındı.

Gram altında hareketliliğin devam edip etmeyeceği merak edilirken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten konuya ilişkin yeni bir açıklama geldi. Ellerinde gram altın bulunan yatırımcılara seslenen Uzman Memiş, gram altının rekor kıracağı güne ilişkin tarih verdi.

“ALTIN PUSLU HAVAYI SEVER!”

Geçtiğimiz günlerde TGRT Haber’e konuşan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, son günlerde hareketlenen altın fiyatlarını değerlendirdi. Altının puslu havayı sevdiğini belirten Memiş, “NE zaman bir ekonomik kriz yaşansa, ne zaman bir savaş riski olsa ve ne zaman bir belirsiz meydana gelse, yarımcılar altına sığınır” ifadelerini kullandı.

O TARİHE KADAR BOZDURMAYIN!

Haziran ayında bir kur atağının beklendiğini ifade eden Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, o dönem içerisinde gram altının bin 450 TL ila bin 550 TL bandına yükselmesinin kuvvetli bir ihtimal olduğunu belirtti. Merkez Bankalarının baskıları neticesinde bu sürenin biraz daha uzayabileceğine dikkat çeken Uzman Memiş, ellerinde gram altın olan vatandaşların en az 6- 7 ay da birikimlerini bozdurmamaları gerektiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.