Kobra Murat’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan Sevgisi: “Beni Çok Seviyor, Kobram Diyor Bana”

Kobra Murat’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan Sevgisi: “Beni Çok Seviyor, Kobram Diyor Bana”
Kobra Murat adıyla bilinen Roman şarkıcı Murat Dinavdiler, özel hayatına dair açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini çok sevdiğini söyleyen şarkıcı onunla buluşmak için konserini iptal ettiğini anlattı…

Halk arasında Kobra Murat olarak tanınan Murat Dinavdiler’in açıklamaları sosyal medyada çok konuşuldu. Buket Aydın ile Yüz Yüze programına konuk olan Roman şarkıcı, özel hayatına dair bilinmeyenleri anlattı. 20 Ocak’ta Ankara’da konseri olduğunu söyleyen Kobra Murat Cumhurbaşkanı Erdoğan’la anısını anlattı: “Devlet büyüklerimiz aradı, dediler ki 'Cumhurbaşkanımız sizi istiyor'. Dedim ki 'Çok gelmek isterdim ama o gün konserim var' dedim. Dediler 'İlla sizi istiyorlar' dedi. Ben de konserimi iptal ettim, seve seve gittim. Onlar da bana o kadar güzel davrandılar ki, Cumhurbaşkanımızla program başlamadan önce 5-6 dakika konuşma imkanı da buldum.”

“Allah’ın Nuru Bir İnsan”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini çok sevdiğini söyleyen Kobra Murat, “Ben de onu çok seviyorum. Allah'ın nuru bir insan. Emine Hanımı da çok seviyorum. O da Allah razı olsun beni seviyormuş. Hatta benim mahallemde beraber gezip Roman mahallesinin, yardıma ihtiyacı olan insanların her şeyini gidermek istemiş. 'Kobra Murat'la gidelim' demiş. Allah başımızdan eksik etmesin.” açıklamasında bulundu.

“Kobram Diyor Bana”

Buket Aydın’ın sunduğu Yüz Yüze programında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Kobra Murat, sosyal medyanın çok konuştuğu isimler arasına girdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldikleri 2023 Roman Buluşması hakkında da konuşan Roman şarkıcının açıklamaları epey ses getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine “Kobram” dediğini ısrarla belirten Murat Dinavdiler’in açıklamaları bazı kesimlerin beğenisini kazanırken bazılarından tepki çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.