Gaziantep FK başkan adayı Tolga Batallı hangi partiden meclis üyesi?

Gaziantep FK başkan adayı Tolga Batallı hangi partiden meclis üyesi?
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanlığına kesin gelmesi beklenen iş insanı Tolga Batalı, aynı zamanda Ak Parti'den İstanbul Üsküdar Belediyesi meclis üyeliği görevini yapıyor.

Babası eski Devlet Bakanı ve Gaziantep Milletvekili merhum Mehmet Batallı, Doğru Yol Partisi’nde yıllarca hizmet ederken Gaziantep Futbol Kulübü başkanlığına gelmesine kesin gözle bakılan Tolga Batallı ise İstanbul Üsküdar Belediyesi’nde meclis üyesi. Ak Parti’ten meclis üyesi olan Tolga Batallı, Ak Parti’de yıllardır görev alıyor. Doğru Yol Partisi’nde babası merhum Mehmet Batallı’nın görevinden sonra Tolga Batallı ise Ak Parti’yle siyasete girdi. Batallı’nın Gaziantep FK başkanlığına ise kesin gözle bakılıyor.

TOLGA BATALLI KİMDİR?
1978 yılında Gaziantep'te doğdu. Üniversiteyi 1996-2000 yılları arasında, İstanbul Yeditepe Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ni (İngilizce) bitirdi. Lisansüstü eğitimini ise 2000-2004 yılları arasında ABD'de Master of Business Administration, (E-commerce), Sandiego National University'de tamamladı. Kurucusu olduğu Holding’de Yönetim Kurulu Başkanı'dır. 2004 yılından beri İTO, Elyaf ve İplik Komite Başkanlığı ve Meclis Üyeliği yapmaktadır, 2018 yılından itibaren İTO Bünyesinde IDTM Yönetim Kurulu Üyesi'dir. Aynı zamanda Fenerbahçe Kongre Üyesidir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.