Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Yatırım Yapmak İsteyenler İçin Resmen Tarih Verdi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Yatırım Yapmak İsteyenler İçin Resmen Tarih Verdi!
Bir süredir yukarı yönlü hareketleri hızlanmış olan döviz kurları ve altın fiyatları, vatandaşları endişelendirmeye başladı. Konu ile ilgili olarak yeni bir yazı kaleme alan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yakın gelecekte fiyatlarının kısa süreliğine düşeceğine işaret etti. İşte Uzman İslam Memiş’in yeni değerlendirmelerine ilişkin detaylar…

Bir süredir şiddetlenen Rusya- Ukrayna savaşı başta olmak üzere ekonomi piyasalarını direkt olarak etkileyen diğer alanlarda da olumsuz gelişmelerin yaşanması, döviz kurlarını ve altın piyasasını hareketlendirdi. Son dönemlerde hızla yükselmeye ve rekor tazelemeye devam eden kurlar ve altın fiyatları hem yatırımcıları hem potansiyel yatırımcıları hem de hayat pahalılığından şikayet eden diğer vatandaşları endişelendirmeye başladı.

Gerek YouTube kanalı üzerinden yayınladığı videolar gerek katıldığı canlı yayınlar gerek ise kaleme aldığı yazılar ile ekonomi piyasalarını değerlendirmeye devam eden Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, son duruma ilişkin yeni yorumlarda bulundu. Uzman Memiş, düşüşün başlayacağı o tarihe dikkat çekti.

PİYASALARI DEĞERLENDİRDİ!

“Piyasa ve yatırımcılar yeni bir hikaye bekliyor” başlıklı yeni bir yazı kaleme alan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, mevcut durumu değerlendirdi. 2023 yılının resesyon endişesi ile başladığını belirten Uzman Memiş, iki haftanın ardından ekonomi piyasalarında yatay seyrin gözlendiğini ifade etti. Birçok enstrümanın yüzde 50 yüzde 50 fiyatlamasının tam ortasında beklediğini vurgulayan Memiş, İngiltere, Avrupa, ABD, Türkiye ve daha pek çok merkez bankasının programlarını değiştirmediğini de belirtti.

TARİH VERDİ!

Gümüş, altın, hisse senedi ve parite piyasalarında aşağı yönlü düzeltmelerin, dolar endeksinin toparlanmasını beklediğini ifade eden Uzman Memiş, bunun için önce destek seviyelerine geri dönülmesi gerektiğini belirtti. Memiş, şubat ayında düzenlenecek olan FED toplantısının bunun için kısa vadeli bir bahane olarak değerlendirilebileceğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.