İş Arayanlar Dikkat! Hastanelere KPSS Puanı Aranmaksızın Personeller Alınacak! Taban Maaş 9 Bin TL!

İş Arayanlar Dikkat! Hastanelere KPSS Puanı Aranmaksızın Personeller Alınacak! Taban Maaş 9 Bin TL!
Türkiye İş Kurumu, 2023 yılında hastanelerde istihdam edilmeyi hedefleyen vatandaşlar için yeni bir kategori oluşturdu. Bu kapsamda bazı özel hastanelerin yeni personellere ihtiyaç duyduğunu ifade eden kamu kurumu, detayları ilgilileri ile paylaştı. İşte detaylar...

Bünyesinde geliştirdiği istihdam projeleri, sunduğu ödeme hizmetleri ve hizmet kapsamı içerisinde yer alan diğer başlıklar ile dikkatleri üzerine çekmeye devam eden Türkiye İş Kurumu, 2023 yılının ilk ayında birçok farklı alanda personellere ihtiyaç duyulduğunu duyurdu. Bu kapsamda yeni bir kategori daha oluşturan kamu kurumu, detayları paylaştı.

Resmi internet sitesi üzerinden yeni bir kategoriye ilişkin personel alımı ilanları yayınlayan Türkiye İş Kurumu, farklı şehirlerde bulunan özel hastanelere yeni personellerin alınacağını ifade etti. Kamu kurumu, iş arayan ve hedefi hastanelerde istihdam edilmek olan adaylar için detayları paylaştı.

HASTA KABUL PERSONELLERİ ALINACAK!

Ülkemizin en önemli kamu kurumları arasında yer alan ve hizmet kapsamı sayesinde işsizlik oranının düşürülmesinde büyük bir role sahip olan Türkiye İş Kurumu, resmi internet sitesi üzerinden yeni bir duyuru yayınladı. Bu kapsamda Türkiye genelinde hizmet veren özel hastanelerde personel ihtiyacı olduğunu belirten kamu kurumu, ilgili yeni personellerin Hasta Kabul Kayıt Memuru pozisyonunda istihdam edileceklerini bildirdi.

TÜRKİYE İŞ KURUMU HASTA KABUL PERSONELİ ALIMI İLANI BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye İş Kurumu, her özel hastanenin hasta kabul personelleri için farklı başvuru şartları belirlemiş olduğunu belirtti. KPSS şartının aranmadığını ifade eden kamu kurumu, genel çerçevede sağlanması gereken başvuru şartlarını, şu şekilde sıraladı:

  • En az lise mezunu olmak,
  • MS Office programlarına hakim olmak,
  • Dış görünümüne özen göstermek,
  • Faturalama ve tedarik alanlarında tecrübeye sahip olmak,
  • Ekip çalışmasına yatkın olmak,
  • Hizmet ve çözüm odaklı olmak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.