Gaziantep'te Milli Eğitim Müdürlüğünün Maaş Promosyon ihalesi Fes Edilmişti! Eğitim Bir-Sen'den maaş promosyonu açıklaması!

Gaziantep'te Milli Eğitim Müdürlüğünün Maaş Promosyon ihalesi Fes Edilmişti! Eğitim Bir-Sen'den maaş promosyonu açıklaması!
Eğitim Bir-Sen Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Gök, milli eğitim müdürlüğü yeni maaş promosyonu için ihale yapılacağını açıkladı.

Eğitim Bir-Sen Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Gök, yılan hikayesine dönen milli eğitim müdürlüğü maaş promosyonu ile ilgili açıklama yaptı. Ahmet Gök, yeni maaş zamları ile orantılı yeni maaş promosyonu ihalesi yapılacağını söyledi.

Ahmet Gök, konu ile ilgili açıklamasında, "Gaziantep'te Milli Eğitim Müdürlüğünün Maaş Promosyon ihalesini tek taraflı feshetmesinin ardından yapılan Banka Promosyon ihalelerinde verilen teklifler İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz, yetkili sendika Eğitim-Bir-Sen ve diğer eğitim sendikaları tarafından eğitim çalışanlarının beklentilerini karşılamaktan uzak olduğu için kabul edilmemiş ve 2023 Ocak ayında oluşacak maaş ve ücret artışları da avantaja dönüştürülerek tüm bankaların yeniden davet edileceği yeni bir ihale planlanmıştı.Banka promosyon ihalesinin güncellenmesi amacıyla bugün İl Milli Eğitim müdürlüğünde Sendika temsilcilerinin de katılımlarıyla yeni yapılacak ihalenin detayları konuşulmuş, İlimizdeki tüm bankalara davet mektubu gönderilerek ihalenin 2 Şubat 2023 saat 14.00'de açık ihale usulü ile yapılması kararlaştırılmıştır. Eğitim Çalışanlarının beklentilerini karşılayacak bir rakam oluşması için hep beraber mücadeleye devam edeceğiz inşallah" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.