Survivor İsimlerinden Biri Olan Furkan Dede’den Haber Geldi; Herkes Duyduklarına Şaştı Kaldı! Meğer O İsim İle Aşk Yaşıyormuş…

Survivor İsimlerinden Biri Olan Furkan Dede’den Haber Geldi; Herkes Duyduklarına Şaştı Kaldı! Meğer O İsim İle Aşk Yaşıyormuş…
Survivor Türkiye yarışması ve katıldığı bir başka yarışma ile tanınan Furkan Dede’den hayranlarını sevindirecek müjdeli bir haber geldi. Furkan Dede’nin verdiği haberde yer alan detaylar, herkesi şaşırttı. İşte detaylar...

Ekranların beğenilen yarışma programlarından biri olan Survivor Türkiye yarışması, şimdiye dek pek çok ismin popüler olmasını sağladı. Survivor Türkiye yarışması öncesinde ekranlara gelen Acun Ilıcalı imzalı pek çok yarışma da aynı etkiyi yarattı. O yarışmalardan ikisine katılmış olan Furkan Dede, özel hayatındaki müjdeli bir haberi takipçilerine kendi sosyal medya hesabından verdi.

Katıldığı yarışma programları ile tanınan özellikle de Survivor Türkiye yarışması ile şöhrete kavuşan Furkan Dede’den müjdeli haber geçtiğimiz gün geldi. Nişanlandığını duyuran Furkan Dede’nin bir süredir aşk yaşadığı isim ortaya çıktı. Şimdilerde Survivor Ekstra da sunuculuk yapan Furkan Dede’nin nişanlısının güzelliği ise, sosyal medya kullanıcılarının hemen dikkatini çekti.

FURKAN DEDE NİŞANLANDI

Özel hayatını gözlerden uzak yaşayan Furkan Dede’nin uzun süredir birlikte olduğu ortaya çıkan sevgilisi Berçin Tavukçuoğlu ile nişanlandığı öğrenildi. Nişan haberini sosyal medya hesabından paylaşan Furkan Dede, mutlu gününü takipçilerine kendisi duyurdu.

Sade bir tören ile evlilik yolundaki ilk adımı atan Furkan Dede ile Berçin Tavukçuoğlu’nun nişanından ilk kareler geldi. Aile arasında gerçekleştirilen törenden fotoğrafları atan isim Furkan Dede oldu. Furkan Dede, fotoğrafları; “Oğlan bizim, kız bizim…” altyazısı ile paylaştı.

VAR MISIN YOK MUSUN’DA YARIŞMIŞTI

Survivor Türkiye yarışması ile şöhrete kavuşmuş olsa da Furkan Dede’nin bundan yıllar önce Acun Ilıcalı imzalı bir başka yarışmaya katıldığı ortaya çıktı. Show TV ekranlarından yayınlanmış olan Var mısın Yok musun isimli yarışmada yer aldığı öğrenilen Furkan Dede’nin yeni adresi de Acun Ilıcalı oldu.

Katıldığı yarışmalar sonrası hayran kitlesi artan Furkan Dede’nin çalışma hayatındaki adres de Acun Ilıcalı olarak değişti. TV8 ekranlarından yayınlanan Survivor Ekstra programında bulunan Furkan Dede, yorumculuk ve sunuculuk yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.