Hasan Can Kaya’nın Son Program Tanıtımı Herkesi Şaşkına Uğrattı!

Hasan Can Kaya’nın Son Program Tanıtımı Herkesi Şaşkına Uğrattı!
Dijital platformlarda yayınlanan programlar, geniş bir izleyici kitlesine sahip olmayı başardı. Bu programlar arasında yer alan ve her bölümü ile sosyal medyaya konu olan ‘Konuşanlar’ programı, son bölüm tanıtımı ile yine gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar...

Youtube üzerinden yayın hayatına başlayan Konuşanlar programı, Hasan Can Kaya tarafından seyirci ile buluşturuluyor. Hasan Can Kaya’nın konuklarına sorduğu zor sorular ile ilerleyen program, çoğu zaman konukların verdiği ilginç cevaplar ile herkesi güldürüyor. Seyircileri güldürmesinin yanı sıra, bazı konukların verdiği cevaplar ise, herkesi hayrete düşürüyor. Oldukça fazla takipçi sayısına sahip olan program ve Hasan Can Kaya, Youtube’dan sonra Exxen platformunda programına devam ediyor.

Seyirci Şoka Girdi

Hasan Can Kaya’nın konuklarını zorlayan ve terleten sorularına cevap veren bir kişi, herkesin şoka girmesine neden oldu. Her bölümü ile izleyicinin dikkatini ve beğenisini kazanan Konuşanlar programı, son bölümünde yaşanan diyaloglar ve konuğun verdiği cevap ile gündemi sarstı.

Stüdyodaki Herkes Hayret Etti

Hasan Can Kaya’nın soru yönelttiği bir kadın konuk, soruya yaşadığı bir hikayesini anlatarak yanıt verdi. Konuk, sorulan soruyu şu şekilde cevapladı; ‘’ Benim bir ilişkim vardı. Bir mekana gittik, ne buluyorsam içiyorum... Eve gittik, uyuduk yani... Kalktığımda çocuk yanımda yoktu. Bir hışımla içeri gittim, koltukta uyuyor! Dedim ki, 'Sen neredesin? Niye yanımdan kalktın?', çocuk bana dedi ki, 'Cansu bütün gece yatağa işemişsin.’’

Hasan Can Kaya Konuğuna ‘Sidikli’ Dedi

Konuşulanlar programında yaşanan bu olay hem stüdyodakileri hem de yeni program tanıtımını görenleri hayret ettirdi. İlginç hikayelerin anlatıldığı programın yeni bölümü herkes tarafından heyecanla bekleniyor. Bu hikayesini programda paylaşan kadına Hasan Can Kaya, ‘sidikli’ diyerek takıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.