Bu Burçlara Dikkat! Astrolojiye Göre En Temkinli ve Mesafeli Burçlar Belli Oldu!

Bu Burçlara Dikkat! Astrolojiye Göre En Temkinli ve Mesafeli Burçlar Belli Oldu!
Astroloji, kişilerin sahip oldukları burçlar ile olan uyumlarını net bir şekilde ifade ediyor. Kişilerin karakterleri ve duygusal yönleri üzerinde belirleyici olan burçlar, kişilerin ne kadar temkinli olduğunun anlaşılmasında da ipuçları veriyor. İşte detaylar...

Birçok kişi ikili ilişkilerinde, iş hayatında ve sosyal hayatında ilişkili kuracağı kişilerin ilk olarak burçlarını öğrenmektedir. Burçlar, kişilerin karakterleri hakkında bilgi verebilen bir kaynaktır. Astrolojiye ilgisi olan ya da olmayan hemen hemen herkes, tanıştığı kişilere mutlaka burcunu sorar. Kendi burcu ile uyumlu olamayacağını düşündüğü kişiler ile arasına ilk başta mesafe koyan kişiler olduğu gibi tamamen burcundan kaynaklı olarak yeni kişilere temkinli yaklaşan burçlarda var.

En Mesafeli O Burçlar Belli Oldu

Özellikle duygusal yönleri ile ön plana çıkan kişiler genel olarak hayatlarının her evresinde temkinli adımlar atarak kendilerini korur. Duygusal olarak yaşananlardan etkilenen ve kendi savunma mekanizmasını yaratan bu kişiler ile samimi ilişkiler kurmak bir hayli zordur. Bu kişilerin, karşındaki kişiler güvenebilmesi oldukça uzun bir zaman gerektirmektedir.

Akrep Burcunun Sırrı

Akrep burcuna sahip olan kişiler aslında sosyal ortamlarda bulunmayı sever. Ancak bazı dönemlerde yalnız kalmaktan hoşlanan akrep burçları, soğuk ve sert duruşları ile kişilerin dikkatini çekmeyi de başarır. Duygusal olarak zarar görmekten çekinen akrep burçları, bu nedenle de ikili ilişkilerde yakın mesafe kurmaktan genel olarak uzak durur.

Kendini Seven Boğa Burçları

Boğa burcuna sahip olan kişiler kendi başına vakit geçirmekten hoşlanırlar. Yalnız kalmaktan ve kendilerini mutlu edecek meşgaleler ile uğraşmaktan zevk alırlar. Boğa burcuna sahip olan kişilerin en büyük korkusu ise, hayal kırıklığına uğramaktır. Bu nedenle en çok güvendiği kişiler dışında yeni birileri ile tanışmaktan her zaman çekinirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.