2023 Yılının İddialı Dizileri Arasında Yer Al Sancak Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Dizide Kimler Rol Alacak?

2023 Yılının İddialı Dizileri Arasında Yer Al Sancak Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Dizide Kimler Rol Alacak?
2023 yılının yeni yapımları birer birer ekranlarda seyircileri ile buluşmaya başlıyor. Bu yapımlar arasında yer alan Al Sancak dizi ise, dizi severlerin merakla beklediği yeni yapımlar arasında yer almayı başardı. İşte detaylar...

Türk askerinin yaşadığı zorlukları konu alacak olan dizi, Bozdağ Film imzasını taşıyor. Dizinin yönetmenliğini Can Emre gerçekleştirirken, dizinin senaryosunu ise; Atilla Engin, Mehmet Arı ve Selman Kılıçaslan paylaşıyor. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin üstün başarılarının anlatıldığı dizi, seyirciler tarafından oldukça merak ediliyor. Dizinin konusunun oldukça merak uyandırması da dizinin sosyal medyada en çok aranan diziler arasında yer almasını sağladı.

Al Sancak Dizisinin Oyuncuları Kim Olacak?

Merakla beklenen Al Sancak dizisinin baş rollerini; Uğur Güneş ve Gülsim Ali paylaşıyor. Bu isimlere eşlik edecek diğer oyuncular ise; İdris Nebi Taşkan, Ahmet Yenilmez, Gözde Türker, Ahmet Olgun Sünear, Emre Dinler, Eslem Akar, Tezhan Tezcan, Çağlar Sayın, Fatih Gühan, Faruk Aran, Rıdvan Aybars Düzey, Murat İnce ve Melih Özdoğan.

Al Sancak Dizisinin Konusu

Yeni yayın döneminde izleyici ile buluşmaya hazırlanan Al Sancak dizisinin konusu, Türk Silahlı Kuvvetleri’ni anlatıyor. Dizi, dünyada başlayan kaos çağının tüm ülkelerin güvenlik politikalarını gözden geçirmesine neden olması ile başlıyor. Bu durum neticesinde ise, enerji havzalarının terör örgütlerinin kontrolüne bırakılması ile yeni bir döneme giriliyor. TSK, özel kuvvetler bünyesinde, yurt içi ve yurt dışında nokta atışı operasyonlar gerçekleştirecek seçkin timler oluşturmaya başlaması ve Al Sancak Timi’nin hayata gelmesini anlatıyor.

Al Sancak Dizisi Ne Zaman ve Hangi Kanalda Başlayacak?

Merakla beklenen Al Sancak dizisi seyircisi ile TRT 1 ekranlarında buluşacak. 19 Ocak 2023 Perşembe günü ilk bölümü ile yayın hayatına merhaba diyecek dizi, birçok kişi tarafından merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.