Aile Dizisi'nde Sürpriz! Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler’ in Aile Dizisi'nin Oyuncuları Kim? Konusu Ne?

Aile Dizisi'nde Sürpriz! Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler’ in  Aile Dizisi'nin Oyuncuları Kim? Konusu Ne?
2023 yayın döneminde birçok yeni proje izleyici ile buluşuyor. Ekranların sevilen yüzlerinin yer aldığı yeni dizi projesi ‘Aile’ ise, merakla beklenen diziler arasında yer alıyor. İşte detaylar...

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler’ in paylaşacağı duyurulan Aile dizisi, oyuncu kadrosunun açıklanması ile büyük bir merek konusu oldu. Oyuncu kadrosunun açıklanmasının ardından sosyal medyada en çok araştırılan dizilerden biri olan Aile, Show TV ekranlarında yakında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

Aile Dizisinin Konusu Nedir?

Başrollerinde yetenekli ve yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile güzel oyuncu Serenay Sarıkaya’nın yer aldığı Aile dizisi, aile kavramının en tartışmalı yönlerini işleyerek seyirciye aktarıyor. Dizide Kıvanç Tatlıtuğ Aslan karakterine hayat verirken Serenay Sarıkaya ise, Devrim karakterine hayat verecek. Dizide oldukça tanınmış bir aile olarak seyirci karşına çıkacak Soykanlar’ın başında yer alan Aslan karakterinin, psikolog Devin ile tanışmasının ardından olaylar gelişmeye başlayacak.

Aile Dizisinin Oyuncu Kadrosunu Kimler Paylaşıyor?

Merakla beklenen yeni dizi Aile, oyuncu kadro ile de dikkat çekti. Çekimleri devam eden dizi ile ilgili ilk kareler paylaşıldı. Senaryosu Hakan Bonomo’ya ait olan dizinin yönetmenliğini ise Ahmet Katıksız üstleniyor. Dizinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya yer alırken, bu yetenekli oyunculara Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ece Simge Yurdatapan, Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

Aile Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Usta oyuncu kadrosu ile sosyal medyanın odağında yer alan Aile dizisinin ne zaman başlayacağı, dizi ile ilgili en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Aile dizisi Show TV ekranlarında yakında seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.