Viador Şurup Ne İşe Yarar, Nasıl Kullanılır? Fiyatı 2023

Viador Şurup Ne İşe Yarar, Nasıl Kullanılır? Fiyatı 2023
Bitkisel özlü gıda takviyeleri arasında yer alan Viador şurup ne işe yarar, nasıl kullanılır diye merak ediyorsanız işte detaylar...

Viador şurup bitkisel özlü takviye gıdasıdır. Viador şurup kullanım dozu ve sıklığına göre bazı yan etkilere yol açabilir. Şurubun kullanımından önce doktora danışılması önerilir. Viador şurup ilaç görevi görmez.

VİADOR ŞURUP NEDİR?

Viador şurup takviye amaçlı kullanılan bitkisel içerikli bir gıdadır. İlaç olarak kullanılmaz. Viador şurubun içeriğinde; centiyana kökü, hindiba, suteresi ve manganez vardır. Çocuklar ve yetişkinler için bünyenin güçlendirilmesi için kullanılır.

VİADOR ŞURUP NE İŞE YARAR?

Viador şurup kullanımı vücudun gerek duyduğu anda takviye yapma amaçlıdır. Viador şurubun içeriğindeki maddeler şu görevleri görür:

  • Centiyana kökü: Bu bitki, idrar söktürücü, diüretik (idrar yollarını genişletici) ve anti-enflamatuar özelliklere sahiptir. Ayrıca, centiyana kökü, böbrek ve idrar yollarının sağlıklı çalışmasını desteklemek için kullanılır.
  • Hindiba: Hindiba, yüksek tansiyon, karaciğer ve böbrek rahatsızlıkları, ödemler ve diğer sağlık sorunlarının tedavisinde kullanılan bir bitkidir. Ayrıca, hindiba, idrar söktürücü ve diüretik özelliklere sahiptir.
  • Sütresi: Bu bitki, anti-enflamatuar, analjezik (ağrı kesici) ve idrar söktürücü özelliklere sahiptir. Ayrıca, sütresi, böbrek ve idrar yollarının sağlıklı çalışmasını desteklemek için kullanılır.
  • Manganez: Manganez, vücutta çeşitli enzimlerin işlevlerini düzenleyen bir mineroldür. Bu minerolden yeterli miktarda alınmaması durumunda, kemiklerin sağlıklı gelişimi, kas ve sinir sistemi için gerekli olan enzimlerin işlevleri, hormonların üretimi ve antioksidan savunma sistemi için gerekli olan enzimlerin işlevleri etkilenebilir.

VİADOR ŞURUP FİYATI NE KADAR?

Viador şurup eczane fiyatı 133,50 TL’dir. Viador şurup fiyatı değişebilir ve satılan dozaj, paket büyüklüğü ve satış yerine göre değişebilir. Viador şurup fiyatını öğrenmek için bir eczaneden veya doktordan bilgi alınabilir.

VİADOR ŞURUP NASIL KULLANILIR?

Viador bitkisel şurup yemeklerden 30 dakika önce tüketilmelidir. Viador şurup ağız yoluyla kullanılır. Viador şurubun yaş aralıklarına göre uygun görülen kullanım dozu ve sıklığı şu şekildedir:

  • 4-10 yaş grubu çocuklar için günde 2 kez 7,5 ml
  • 11 yaş ve üstü yetişkinler için günde 2 kez 15 ml olarak

Viador şurubu kullanımına başlandığı andan itibaren buzdolabında 10 güne kadar muhafaza edilmelidir. Viador şurubun 4 yaş ve üzeri çocuklar ile yetişkinler için kullanımı uygundur.

VİADOR ŞURUP YAN ETKİLERİ NELERDİR?

Viador şurup genellikle iyi tolere edilir ancak bazı yan etkileri oluşabilir. En yaygın Viador şurup yan etkileri arasında:

  • Cilt reaksiyonları
  • Bulantı
  • Kusma
  • İshal
  • Cilt reaksiyonları
  • Baş dönmesi

Eğer bu yan etkiler ciddi olursa veya devam ederse, doktora danışılmalıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.