Destek sinyali bu kez Ziraat Bankası’ndan geldi! Başvuru yapan müşterilerine anında 300 TL verecek! Şartlar belli oldu, açıklama yapıldı!

Destek sinyali bu kez Ziraat Bankası’ndan geldi! Başvuru yapan müşterilerine anında 300 TL verecek! Şartlar belli oldu, açıklama yapıldı!
Müşterilerine kazandıran kampanyalarını sunmaya devam eden Ziraat Bankası, yeni kampanyasının startını verdi. Belirli tarihlerde geçerli olacak Ziraat Bankası’nın yeni kampanyasından 300 TL kazanmak mümkün.

Bankaların son zamanlarda daha sık düzenlemeye başladığı banka kampanyaları hem yeni banka müşterilerine hem de eski banka müşterilerine hitap edecek şekilde hazırlanır hale geldi. Bu kapsamda halihazırdaki banka müşterilerini çok avantajlı kampanyalar ile buluşturan bankalardan biri olan Ziraat Bankası, bu kampanyaların içerisine ve sunduğu ayrıcalıklar arasına bir yenisini daha ekleyeceğini duyurdu.

Yeni kampanyasına ilişkin yazılı olarak bir duyuru gerçekleştiren Ziraat Bankası, gerçekleştirdiği duyuru kapsamında 300 TL’ye varan promosyon kazanabilmenin şartlarını açıkladı. Sadece başvuru koşulu ile kampanyadan yararlandıracak olan Ziraat Bankası, yeni kampanyasından yararlanabilecek olan müşterileri ile yeni kampanyasından yararlanamayacak olan müşterilerini de ilan etti. İşte Ziraat Bankası’nın yeni düzenlediği promosyon ödemeleri kampanya…

EK KART BAŞVURUSUNA 300 TL PROMOSYON ZİRAAT BANKASI’NDA

Kendi banka ve kredi kartları ile halihazırda yaptıkları alışverişlerden TL değerinde Bankkart Lira kazanmayı sürdüren Ziraat Bankası müşterilerinin yapacakları üç ek kart başvurusuna kadar, her kart başvurusu kapsamında 300 TL Bankkart Lira kazanacağı öğrenildi. 31 Mart 2023 tarihine kadar kampanyasını sürdürecek olan Ziraat Bankası, kampanyasına ilişkin duyurusunda şartların da yer aldığı şu ifadeleri paylaştı:

“31 Mart 2023 tarihine kadar ek kart başvurusunda bulunan ve Bankamızdan ilk defa ek kart sahibi olacak müşterilerimize ek kartlarıyla tek seferde yapacakları 100 TL ve üzeri harcamalarına 100 TL, toplamda 3 ek kart için 300 TL Bankkart Lira hediye!”

ZİRAAT BANKASI’NIN YENİ KAMPANYA KOŞULLARINA DİKKAT

Öte yandan Ziraat Bankası, yeni düzenlediği kampanya kapsamında birtakım koşullar belirledi. Bu koşullar kapsamına tüm başvuru kanallarından yapılan ek kart başvurularını alan Ziraat Bankası, harcama tutarı olarak belirlenmiş 100 TL’nin peşin veya taksitli olarak tutturulabileceğini bildirdi. Bankkart Liraları 10 Nisan 2023 tarihinde kartlara yükleyecek olan Ziraat Bankası, ek kartın 6 ay içerisinde iptal edilmemesini de şart koştu.

Kampanya dönemi öncesinde mevcut olan ek kartların kampanya dönemi içerisinde kapatılarak yenilenmesi durumunda kampanyadan faydalanılamayacağının altını çizen Ziraat Bankası, sanal kart başvuruları ile Bankkart Genç, Bankkart Başak ve Bankkart Business kartların ek kartları için yapılacak başvuruların kampanya kapsamında olmadığını hatırlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.