Herkes Pis Zanneder! Yağlı Saçın Faydaları Şok Etti! Tam 17 Gündür Saçlarını Yıkamadı!

Herkes Pis Zanneder! Yağlı Saçın Faydaları Şok Etti! Tam 17 Gündür Saçlarını Yıkamadı!
Her kadının kendine özgü bir saç bakımının olması gayet normaldir. Ancak O öyle bir açıklama yaptı ki, takipçileri bu açıklama karşısında bir hayli şaşırdı. İşte detaylar...

Kadınların en önemli aksesuarı olan saçları, oldukça özel ve düzenli bir bakım gerektirmektedir. Kadınların saçlarının bakımsız olması, yağlanması ya da kirlenmesi, bütün günlerinin düşük bir enerji ile geçmesine neden olmaktadır. Her kadının saç yapı birbirinden farklı olduğu gibi her kadının saç bakım ritüelleri de birbirinden farklıdır. Kimilerinin saçları hızlı bir şekilde yağlanabilirken, kimilerinin çektirdikleri fönler on güne kadar kalıcılığını koruyabilmektedir.

Yağlı Saçların Mucizeleri Herkesi Şaşırttı

Los Angeles’da yaşayan ünlü Tiktok fenomeni Emily Alexander, kişisel Tiktok hesabından yaptığı paylaşım ile saçlarını tam 17 gündür yıkamadığını açıkladı. 17 gündür saçlarını yıkamamasına rağmen herhangi bir kokunun da olmadığını vurgulayan ünlü fenomen, bunu sık sık yaptığını ifade takipçileri ile paylaştı.

‘’Saçlarım Daha Çabuk Uzuyor’’

Saçlarını 17 gündür yıkamadığını açıklayan Emily, bu sayede saçlarının daha hızlı ve sağlıklı uzadığın da ifade etti. Ünlü fenomeninin saçlarını yıkamaması bazı takipçilerinden büyük tepkiler alırken bazı takipçiler ise, herkesin kendine özgü bir tarzının olabileceği şekilde yorumlar ile destek aldı. Bir takipçisi ise ünlü fenomene, ‘kafam çok kaşıdı, saçını yıka’ şeklinde bir yanıt verdi.

Az Yıkarsan Çabuk Uzar

Saçlarını yıkamayan ve bu sayede saçlarının daha hızlı uzadığını açıklayan fenomenin bu açıklamasının ardından, Healthline ile ipuçları paylaşan dermatolog Elizabeth Hughes ise, saçların yıkanması için yağlanmasının beklenmemesini, saça dokunulduğunda kirli hissediliyorsa da saçların yıkanması gerektiğini belirtti. Emily Alexander ise, bu uygulamayı küçüklüğünden beri yaptığını ve saçlarının ne kadar az yıkarsa o kadar hızlı uzadığını fark ettiğini paylaştı. Bazı kişilere göre ise saçların daha seyrek zamanlarda yıkanması, saçlarda meydana gelen yağlanmanın da geciktiğini ifade etmektedir. Bu durumda hem saçların daha çabuk uzaması hem de saçların daha geç yağlanmaya başlaması için ünlü fenomen Emily Alexander’ın tekniği denenebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.