Bircan Bali'nin İntihar İddiası Ayağına Dolandı! Hafsanur Sancaktutan Son Dakika Açıklaması İle Bali'yi Resmen Patlattı!

Bircan Bali'nin İntihar İddiası Ayağına Dolandı! Hafsanur Sancaktutan Son Dakika Açıklaması İle Bali'yi Resmen Patlattı!
Beyaz TV’de yayınlanan “Söylemezsem Olmaz” isimli magazin programının yorumcularından birisi olan Bircan Bali, genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan’ın intihar ettiği iddiası ile magazin gündemini salladı. Güzel oyuncu hakkında ortaya atılan iddiaya karşılık yeni bir gönderi paylaştı. İşte ortalığı karıştıran iddiaya ve Sancaktutan’ın yanıtına ilişkin ayrıntılar…

Senelerdir Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli magazin programı, geçtiğimiz günlerde Seren Serengil’in programdan ayrılması ile dikkatleri üzerine çekmişti. Çalışma arkadaşları Arto ve Bircan Bali ile bir süredir gergin olan Serengil’in programdan ayrılması, sosyal medyada da çok konuşulmuştu. Her söyledikleri olay olan ve bazı haberlerinin yanı sıra kullandıkları dil sebebi ile de birçok kişi tarafından eleştirilen Söylemezsem Olmaz programı, bugün yeni bir iddia ile gündeme geldi. İddia sahibi Bircan Bali, ortalığı resmen karıştırdı. 

Bir süredir oyunculuk yapan ve son dönemlerde de yıldızı parlayan 21 yaşındaki genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atan Bircan Bali, herkesin ağzını bir karış açıkta bıraktı. Bali’nin haberi gündemi sallarken Hafsanur Sancaktutan konuya ilişkin yeni bir açıklama yayınladı.

O İSMİ AÇIKLADI!

Hafta sonu Instagram hesabı üzerinden bir hikaye paylaşan Bircan Bali, genç bir oyuncunun intihar ettiğini öğrendiğini belirtmiş ve ismi de pazartesi günü canlı yayında açıklayacağını ifade etmişti. Bugün Arto ile canlı yayına çıkan Bali, intihar eden o ismin genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan olduğunu ileri sürdü. Sancaktutan’ın eski erkek arkadaşı oyuncu Deniz Can Aktaş yüzünden önce ilaç içtiğini sonrasında ise bileklerini kestiğini iddia eden Bircan Bali, kesikler çok derin olmadığı için Sancaktutan’ın hayatta kaldığını belirtti.

GENÇ OYUNCUDAN YANIT GELDİ!

Bircan Bali’nin iddiası ortalığı karıştırırken Hafsanur Sancaktutan’ndan açıklama geldi. Yemek yüzünden zehirlendiğini ve bu yüzden de hastanede bir tedavi gördüğünü belirten Sancaktutan, şu an iyi olduğunu ifade etti. Bali’nin iddialarının kesinlikle doğru olmadığını belirten Sancaktutan, yoğun mesajlar üzerine bileklerinin hem fotoğrafını paylaştı hem de videolu bir gönderi yayınladı. Sancaktutan, adli işlemlerin de başlatılmış olduğunu ifade etti. Bali’nin iddiasına sosyal medya üzerinden tepki yağdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.