Merakta Bırakmıştı, TV8 Ekranlarının Fenomeni Survivor 2023 Başladı! Kadroda Yok Yok… Fenomen Diye Girdiler, Hepsi Ünlü Çıktı!

Merakta Bırakmıştı, TV8 Ekranlarının Fenomeni Survivor 2023 Başladı! Kadroda Yok Yok… Fenomen Diye Girdiler, Hepsi Ünlü Çıktı!
TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Survivor Türkiye 2023 yarışması başladı. Seyirci karşısına yeni kadrosu ile çıkmaya başlayan Survivor’da yarışan isimler ise hemen dikkat çekti. İşte detaylar...

Ekranların en çok izlenen yarışma programlarından biri olmasıyla her yıl merak ile beklenilen Survivor Türkiye yarışmasının 2023 sezonu başladı. Bu sene de TV8 ekranlarından seyirci karşısına çıkan Survivor Türkiye 2023 yarışmasının sunuculuğunu Murat Ceylan; hakemliğini ve yapımcılığını ise Acun Ilıcalı üstlendi. Efsane bir kadroyla seyirci karşısına çıkan Survivor Türkiye 2023 yarışmasında bazı yarışmacılar şimdiden ön plana çıktı.

Bilindiği üzere Survivor Türkiye 2023 yarışmasının farklı bir formatla ekrana geleceği herkesi heyecanlandırmıştı. Bu sene ‘Akıl Oyunları’ konsepti ile iyi bir çıkış yakalayan Survivor Türkiye 2023 yarışması, ilk bölümünden milyonlarca kişi tarafından izlendi. Survivor Türkiye 2023 yarışmasını izleyenler, şimdiden yarışmacıları ve yarışmacıların özel yaşamlarını merak etmeye başladı.

SURVİVOR TÜRKİYE 2023 YARIŞMASI RESMEN BAŞLADI

Bir süredir ekranlara geleceği tarih konusunda seyircisini meraklandıran Survivor Türkiye 2023 yarışması, geçtiğimiz hafta 15 Ocak 2023 tarihinde yayınlanacağını duyurmuştu. Merakla beklenen Survivor Türkiye 2023 yarışması, dün itibariyle resmen yayın hayatına başladı.

Survivor Türkiye 2023 yarışmasının şaşırtmayan isimleri ünlüler kadrosu oldu. Yine birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Survivor Türkiye 2023 yarışmasında model ve oyuncu kimliği ile tanınan Seçkin Piriler, Hamdi Alkan’ın oyunculuk yapan kızı Zeynep Alkan, genç oyuncu Cansu Tuman ile ünlü oyuncular Murat Eken ve Ümit Erdim yer aldı. Aynı zamanda ünlü şarkıcılar Berdan Mardini ile Yusuf Güney de Survivor Türkiye 2023 yarışmasının kadrosunda bulundu.

SÜRPRİZ GÖNÜLLÜLERDEN ÇIKTI

Survivor Türkiye 2023 yarışmasının bu sene her zamankinden farklı olarak fenomenleri yarışa dahil ettiği Dominik Cumhuriyeti’nden sosyal medyanın tanınan yüzleri yarışmaya başladı. Alper Rende, Buse Plan, Halil İbrahim Göker, Elanur Pat, Chaby Han, Kürşat Juan gibi sosyal medya fenomenlerinin yer aldığı yarışta, gönüllüler de ünlü olan pek çok isim olduğu ortaya çıktı.

Survivor Türkiye 2023 yarışmasının gönüllü kadrosu da netleşti. Aziz Ozan Dilber, Gizem Avcı, Aleyna Elibol, Asena Demirbağ, Osman Can, Özgür Tetik, Tunga Sayan, Kardelen Kalender ve Walison isimlerinin yer aldığı gönüllüler kadrosunda bazı isimlerin oyunculuk yaptığı öğrenildi. Ayrıca bu seneki yarışta milli basketbolcu Aysu Keskin ile ampute milli takımının önemli isimlerinden biri olan Barış Telli de yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.