Ziraat Bankası kartı olanlar yaşadı! Şartsız koşulsuz sadece başvuru ile 300 TL’yi cebine koymaya başladı! Son başvuru gününü kaçırmayın!

Ziraat Bankası kartı olanlar yaşadı! Şartsız koşulsuz sadece başvuru ile 300 TL’yi cebine koymaya başladı! Son başvuru gününü kaçırmayın!
Müşterilerine özel hizmetler vermeye devam eden Ziraat Bankası, yeni dönemde müşterilerine hediye edeceği 300 TL’lik ek promosyon açıklaması yaptı. İşte detaylar…

Bankacılık sektörünün sık sık düzenlediği alışveriş kampanyalarının yanı sıra son zamanlarda sektörde giderek daha da artmaya başlamış olan çeşitli işlemlere karşılık verilen promosyon kampanyaları, vatandaşların işine gelmeye başladı. Bu kampanyalar sayesinde alışverişlerini daha indirimli yapma fırsatı yakalayan vatandaşlar, aynı zamanda kampanyalardan kazandıkları promosyonlar sayesinde de alışverişlerinin bir kısmını bedavaya getirir oldu. Bu kampanyalardan birini gerçekleştiren Ziraat Bankası, açıklama yaptı.

Müşterilerine daha avantajlı bir hizmet sağlayabilmek adına bankacılık sektörünün önde gelen kampanyalarını düzenlemeyi sürdüren Ziraat Bankası, bu kampanyalardan bir yenisine daha imza attı. Bu kez banka müşterilerinin yapacakları kart başvurularına promosyon ödemesi gerçekleştirecek olan Ziraat Bankası, bu promosyon ödemelerine ilişkin bilgi verdi.

ZİRAAT BANKASI’NDA HER KART BAŞVURUSU 100 TL

Yeni bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkmış olan Ziraat Bankası, bankasından daha önce ek kart almamış olan müşterilerine çağrıda bulundu. Kampanya kapsamında ilk defa ek kart sahibi olacak olan müşterilerine her ek kart başvurusu için 100 TL değerinde Bankkart Lira promosyonu verecek olan Ziraat Bankası, kampanya kapsamında toplam 300 TL Bankkart Lira kazanma fırsatı yarattı. Kampanyasının son tarihine ilişkin bilgi de veren Ziraat Bankası, kampanya detaylarını müşterileri için paylaştı.

Kampanya kapsamında yapılacak olan ek kart başvurularının 31 Mart 2023 tarihine kadar olmasına izin veren Ziraat Bankası, kampanyanın müşteri bazında gerçekleştiğini hatırlattı. Buna ek olarak kampanyanın yalnızca ilk defa alınacak ilk üç kart için geçerli olduğunu bildiren Ziraat Bankası, kampanya kapsamında tüm başvuru kanallarından yapılacak ek kart başvurularını aldı.

EK KART TALEBİNİN ARDINDAN HARCAMA KOŞULU BULUNUYOR

Kampanyası kapsamında belirlenen harcama koşuluna ilişkin de bilgi veren Ziraat Bankası, kampanya dönemi içerisinde ek kartları ile tek seferde 100 TL harcama yapan müşterilerinin 100 TL Bankkart Lira ile ödüllendirileceğini bildirdi. Kampanya kapsamında Bankkart Lira verilecek işlemlerin peşin veya taksitli yapılabilmesine izin veren Ziraat Bankası, Bankkart Liraların 10 Nisan 2023 tarihinde kartlara yükleneceğini duyurdu.

Öte yandan Bankkart Lira yükleme sonrasında ek kartın 6 ay içerisinde iptal edilmesi durumunda yüklenen Bankkart Liraları geri alacağını bildiren Ziraat Bankası, kampanya dönemi öncesinde mevcut olan ek kartların kampanya dönemi içerisinde kapatılarak yenilenmesi durumunda kampanyadan faydalanılamayacağının altını çizdi. Mevcut ek kartlar ile yapılacak işlemleri kampanyaya dahil etmeyen Ziraat Bankası, sanal kart başvurularını da kampanyadan yararlandırmayacağını vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.