Armağan Çağlayan Paylaşımıyla Sevenlerini Üzdü! “Bu Hastalık Beter Bir Şeymiş…”

Armağan Çağlayan Paylaşımıyla Sevenlerini Üzdü! “Bu Hastalık Beter Bir Şeymiş…”
Armağan Çağlayan Twitter üzerinden paylaştığı yazıyla sevenlerini üzdü. Akciğer kanseri tedavisi görmeye başlayan ve takipçileriyle sık sık haberleşen Armağan Çağlayan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu. İşte detaylar...

Youtube hesabından ünlü kişilerle yaptığı programlarla sıklıkla gündemdeki yerini koruyan Armağan Çağlayan 21 Kasım 2022 tarihinde sosyal medya hesabında hayranlarıyla üzücü bir haber paylaşmıştı. Akciğer kanseri tedavisi gördüğünü açıklayan Armağan Çağlayan bu açıklamasıyla hayranlarını çok üzmüştü.

ÇALIŞMAK BENİM İÇİN MOTİVASYON KAYNAĞI

Armağan Çağlayan akciğerinde kanserli kitle bulunduğunu takipçileriyle Kasım ayında paylaşmıştı. Çağlayan açıklamasında şöyle yazdı: “Yakın zamanda yaptırdığım yıllık sağlık taramasında akciğerimde bir kitle tespit edildi ve yapılan tetkikler sonucunda bugün kitlenin yüksek ihtimalle kanserli olduğu ortaya çıktı. Çalışmak benim için her zaman olduğu gibi, şimdi de hayatla bağımı sağlayan en önemli motivasyon kaynağı. Bu yüzden o zorunlu arayı fazla uzatmadan işimin başına döneceğim."

Bu açıklamadan sonra Armağan Çağlayan’ın lenflerinden parça alındı ve otopsiye yollandı. Hastalığın lenflerine bulaşmadığını öğrenen Çağlayan, 30 Kasım tarihinde ameliyat oldu. Ameliyat olduğunu ve şimdilik kemoterapi görmeyeceğini açıklayan ünlü sunucu, hayranlarını üzen bir haber daha verdi. Attığı fotoğrafla Youtube çekimlerine artık devam etmeyeceğini söyleyen Çağlayan, dün son kez çekim yaptıklarını söyledi.

"Bu fotoğraflar, dün son kez yaptığımız YouTube çekimlerinden. Siz Şubat Ayı ortasına kadar izleyebilecekseniz, ama biz dün son kez çekim yaptık. Artık YouTube'a veda zamanı…. Doktor işlerinizi azaltın, biraz kendinize zaman ayırın dedi…”

Bugüne kadar Youtube programına gösterilen ilgiye teşekkürlerini ileten Çağlayan, bir gün başka maceralarda tekrar görüşme ümidinde olduğunu ekledi.

ÜZEN PAYLAŞIM

Dinlenmek ve kendine zaman ayırmak için işten ve medyadan uzaklaşan Armağan Çağlayan Twitter üzerinden bir paylaşımda bulundu. 56 yaşındaki ünlü sunucunun bu sözleri takipçilerini bir hayli üzdü.

"Bu hastalık beter bir şeymiş. Başın ağrısa, bacağını bir yere çarpsan, çarptığını bile bile doktora gitmek istiyorsun! Obsesyon!" şeklinde tweet atan Armağan Çağlayan’a takipçileri şifalar diledi ve destek mesajları yazdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.