Çılgın Dondurmacı Video Paylaştı! Mini Etekli kızla Dansı Ortalığı YIKTI GEÇTİ! İzlenme Rekorları Kıran Videoda…TİKTOK REKORU KIRIYOR

Tiktok fenomeni olan Çılgın Dondurmacı paylaştığı videolarda yine gündem malzemesi oldu. Çılgın Dodurmacı’nın videosunda turist mini etekli müşteriyle yapmış olduğu dans izleyiciler tarafından ilgi çekti. Çektiği Tiktok videolarıyla sosyal medya gündeminde sıklıkla yer alan Çılgın Dondurmacı’nın son paylaşımı milyonlarca yorum ve beğeniye ulaştı. İşte detaylar...

Tiktok fenomeni olan Çılgın Dondurmacı yaşamını Antalya’da sürdürüyor. Dondurmacılık mesleği yapan Çılgın Dondurmacı lakaplı fenomenin asıl adı ise Mehmet Dinç. Mehmet Dinç, Antalya’da dükkanında gelen turistlerle ilginç videolar çekip Tiktok’a yüklüyor ve milyonlarca beğeni alıyor. Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç Tiktok videolarının sayesinde geniş bir izleyici kitlesine sahip oldu.

SON VİDEOSU REKOR KIRDI

Çılgın Dondurmacı yaptığı son paylaşım ile tekrar sosyal medya gündemine oturmayı başardı. Mini etek giyen kadın müşterisiyle yapmış olduğu dans videosunu Tiktok üzerinden paylaşan Çılgın Dondurmacı’nın videosu izlenme rekorları kırdı. Videonun çekildiği anda etraftakiler de bu dansı şaşırmış bir şekilde izledi.

Tiktok fenomeni olan Çılgın Dondurmacı; Ahlaa Habibti, Kalbimsin, Bulamam Senden Başka gibi popüler şarkılarda gelen müşterileriyle dans ediyor ve bu videoları Tiktok hesabında paylaşıyor. Mini etekli müşterisiyle yaptığı dansı da Tiktok’ta paylaşan fenomenin videosu birçok kişinin dikkatini çekti. Çılgın Dondurmacı videoda müşterisine elini uzatıyor ancak elini tutacağını sanan kadını kandırıyor ve etraftaki insanları güldürüyor.

VİDEO MİLYONLARCA BEĞENİ TOPLADI

Çılgın Dondurmacı’nın paylaşmış olduğu mini etekli müşteriyle dans videosu ise kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlendi ve gündeme oturdu. Tiktok’ta 18,4 milyon takipçisi olan Çılgın Dondurmacı, yaptığı son paylaşımıyla dünyanın birçok yerinden insanın dikkatini çekti ve insanların yorumlarını aldı.

VURULDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ

Çılgın Dondurmacı öncesinde, Arap bir müşteriyle dans videosu yayınlamış ve gündeme gelmişti. Dans sonrasında Çılgın Dondurmacı’nın kadın müşterinin kocası tarafından vurulduğu söylenmişti. Ancak bu iddia asılsız çıktı. Bir kullanıcı Çılgın Dondurmacı’ya atılmış olan mesajı sosyal medya hesabından paylaştı ve mesajda haberi yalanladı. Fenomen, ortaya atılan iddia hakkında “Yalan haber, benim bile haberim yok.” Şeklinde açıklamada bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.