Yalı Çapkını Dizisinden Mert Ramazan Demir’in İfşası Gündem Oldu! İşte O Paylaşım…

Yalı Çapkını Dizisinden Mert Ramazan Demir’in İfşası Gündem Oldu! İşte O Paylaşım…
Yaptığı açıklamalar ve verdiği röportajlarla gündemdeki yerini koruyan Bahar Candan, Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncularından Mert Ramazan Demir ile mesajlarını ifşa etti. Bahar Candan’ın gönderdiği fotoğraf sonrası bakın yakışıklı oyuncu ne yaptı…

Bahar Candan, son zamanlarda oynadığı diziyle adından sıklıkla söz ettiren Mert Ramazan Demir ile instagram üzerinden konuştuğu sohbet ekranının görüntüsünü paylaştı. Bahar Candan mesaj içeriğini paylaşmadı.

“HEMEN EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ALMIŞ”

Bahar Candan mesajların içeriğini paylaşmadı ancak Mert Ramazan Demir’e attığı fotoğraf karşısında Demir’in fotoğrafın ekran görüntüsünü aldığı bildirimi paylaştı ve şöyle yazdı: “Artık erkeklere güvenim kalmadı. Hemen ekran görüntüsü almış. O ifşalamadan ben paylaştım.”

Mert Ramazan Demir ve Bahar Candan’ın instagram üzerinden ne konuştukları merak edilmeye başlandı. Bazı kullanıcılar olay hakkında yorumlarda bulundu. Bazıları durumla alakalı “Dünyanın en alakasız ikilisi” derken, bazı kişiler işe “Mert, gerçekten de yalı çapkını çıktı.” dedi.

Mert Ramazan ayrıca geçtiğimiz günlerde Afra Saraçoğlu ile Bağdat Caddesi’nde sarmaş dolaş görüntülenmişti. Afra Saraçoğlu’nun ise 4 yıllık ilişkisine yeni son verdiği biliniyor.

MERT RAMAZAN DEMİR KİMDİR?

Mert Ramazan Demir 1998 yılında İstanbul’da doğmuştur. Diyalog Anlatım İletişim ve Michelle Danner Acting Studio’da eğitim almıştır. Sinemada rol aldığı ilk film ise ‘I am You’ filmidir. Yönetmen koltuğunda Sonia Nassery Cole’ün oturduğu bu filmde, başrolleri Damla Sönmez, Ushan Çakır ve Cansu Tosun ile paylaştı. 2020 yılında yönetmenliği Can Evrenol tarafından yapılan ‘Çıplak’ adlı dizide başrol olarak yer aldı. Mert Ramazan Demir bir süre FOX ekranlarında yayınlanan ‘Öğretmen’ dizisinde rol aldı ve bu diziyle dikkatleri topladı. Ayrıca internet platformu Netflix’te de ‘Ufo’ filminde oynadı. Şimdi ise ünlü oyuncu Yalı Çapkını dizisinde ‘Ferit’ karakterini canlandırıyor.

MERT RAMAZAN DEMİR OYNADIĞI FİLMLER VE DİZİLER

  • Diriliş Osman (Mehmet, TV Dizisi 2021)
  • I Am You (İkram, Sinema Filmi 2019)
  • Ufo (Sinema Filmi 2021)
  • Fazilet Hanım ve Kızları (TV Dizisi 2017)
  • Öğretmen (Ateş, TV Dizisi 2020)
  • Üç Harfliler: Adak (Metin, Sinema Filmi 2019)
  • Aşkopat (Sinema Filmi 2015)
  • İstanbul Spy / İstanbul Casusu (Casus, Video Film 2019)
  • Ölüm Zamanı (TV Dizisi 2021)
  • Arka Sokaklar (Ateş, TV Dizisi 2008)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.