Az Önceye Kadar Sadece İddiaydı, O Paylaşımla Her Şey Gerçek Oldu! Farah Zeynep Abdullah, Bihter Ziyagil Rolü İçin İlk Paylaşımı Yaptı!

Az Önceye Kadar Sadece İddiaydı, O Paylaşımla Her Şey Gerçek Oldu! Farah Zeynep Abdullah, Bihter Ziyagil Rolü İçin İlk Paylaşımı Yaptı!
Aşk-ı Memnu isimli romandan senaryosu uyarlanacak olan yeni filmin başrolüne Farah Zeynep Abdullah’ın geldiği iddia edilmişti. Farah Zeynep Abdullah, yeni projesi ile ilgili ilk paylaşımı yaptı. İşte detaylar...

Türk dizi tarihinin unutulmaz yapımlarından biri olması ile hafızalara kazınan ve iki ayrı versiyon ile seyirci karşısına çıkan Aşk-ı Memnu dizisi, Halit Ziya Uşaklıgil’in aynı adlı eserinden senaryoya uyarlanmıştı. Uyarlanmanın ilkinde hikayenin kilit karakteri Bihter Ziyagil’i Müjde Ar canlandırırken; ikincisinde Beren Saat canlandırdı. Yeni versiyonu ile seyirci karşısına çıkacak olan Aşk-ı Memnu hikayesinin yeni Bihter’i ise bambaşka bir isim oldu.

Halit Ziya Uşaklıgil’in kaleme aldığı üzere 1900’lü yıllarda geçen yasak aşk hikayesine ışık tutacağı ve hikayeyi o dönemden anlatacağı öğrenilen ‘Bihter’ isimli sinema filmi için hazırlıklar başladı. Cast çalışmaları devam eden filmin Bihter Ziyagil’i kim olacak sorusu sosyal medya kullanıcılarının gündemine oturmuşken, ortaya Farah Zeynep Abdullah’ın olacağı iddiası açılmıştı. Bu iddia az önce Farah Zeynep Abdullah’ın o paylaşımı ile gerçek oldu.

BİRSEN ALTUNTAŞ İDDİA ETTİ

Son olarak 2008-2010 sezonunda Kanal D ekranlarından seyirci karşısına çıkan ve hala tekrarları ile reyting listesine girmeyi başaran Aşk-ı Memnu dizisinin başrollerini Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ paylaşmıştı. Hikayenin film versiyonunun adının Bihter olduğu Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberi ile ortaya çıktı.

Bundan fazlasını da aktaran Birsen Altuntaş, Bihter’in baş karakteri Bihter Ziyagil’e hayat verecek olan ismin Farah Zeynep Abdullah olduğunu iddia etmişti. Bu iddialar karşısında birkaç gündür sessiz kalan ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah’tan ilk açıklama geldi.

FARAH ZEYNEP ABDULLAH DOĞRULADI

Seyirci karşısına son olarak Bergen isimli sineme filmi ile çıkan Farah Zeynep Abdullah, çok beğeni toplamıştı. Bu kez Bihter’e odaklanacak hikayede Bihter’e hayat verecek olan Farah Zeynep Abdullah, iddiaları doğruladı.

Bugün sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Farah Zeynep Abdullah, Twitter hesabından yaptığı paylaşıma ‘Bihter’ notunu düştü. Alev emojisi de koyan Farah Zeynep Abdullah, filmi kabul ettiğini resmi olarak ilan etti. Öte yandan partneri henüz bilinmeyen Farah Zeynep Abdullah’ın yer alacağı Bihter filmi bir dijital platform için hazırlanıyor. Filmin yapımcılığını TAFF Pictures, senaristliğini ise Merve Göntem üstleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.