ING müşterisi olanın her internet alışverişinde 160 TL’si cebinde kalıyor! Şaka değil, kampanya başladı! Acele edin…

ING müşterisi olanın her internet alışverişinde 160 TL’si cebinde kalıyor! Şaka değil, kampanya başladı! Acele edin…
Kazandıran kampanyaları ile müşterilerini buluşturmaya devam eden ING Bank, bu kez internet alışverişlerini ele aldı. İşte ING Bank’ın kampanya şartları…

Bankacılık sektöründe yeni rekabet yeri olan alışveriş kampanyalarının sayısı artmaya devam ederken, bu alanda son derece iddialı olan bankalardan biri olmasıyla dikkat çeken ING Bank’tan açıklama geldi. Yeni yılın ilk ayında internet alışverişleri için Hepsiburada, n11 ve Trendyol isimli alışveriş platformları ile iş birliğine giden ING Bank, müşterilerinin karlı çıkacağı bir kampanya duyurdu.

Yeni yılda da müşterilerinin kazanması için kampanyalarını sürdüren ING Bank, kredi kartı kullanıcıları için bir kampanya hazırladı. Kampanya kapsamına yalnızca internetten yapılan alışverişleri alan ING Bank, şartları sağlayan banka müşterilerine promosyon verileceğini açıkladı. Şartlarını yazılı bir açıklama ile duyuran ING Bank, aynı açıklamada kampanyaya son katılım tarihine de yer verdi.

ING BANK’TA İNTERNET ALIŞVERİŞLERİ 160 TL KAZANDIRIYOR

Kredi kartı müşterilerinin yaptığı alışverişlere TL değerinde Bonus veren ve bu Bonusların bir sonraki alışverişlerde kullanılmasına izin vererek, alışverişleri bedavaya getirten ING Bank, yeni yılın kampanyalarını tek tek açıklamaya başladı. Bu kapsamda ING Bank kredi kartları ile 1 – 31 Ocak 2023 tarihleri arasında Hepsiburada, n11 ve Trendyol alışveriş sitelerinden yapılacak olan her 500 TL ve üzeri harcamaya 40 TL Bonus verecek olan ING Bank, toplamda 160 TL Bonus kazanma fırsatı sundu.

Alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılımı şart koşan ING Bank, kampanyaya müşterilerinin nasıl katılım sağlayacağına ilişkin de bir açıklama gerçekleştirdi. Kampanyasından SMS ile yararlandıracak olan ING Bank, katılım için ‘ONLINE’ yazıp 2205’e SMS göndermenin yeterli olduğunu bildirdi.

HARCAMALARIN FARKLI GÜNLERDE OLMASI ÖNEMLİ

Kampanyası kapsamında birtakım şartlar belirlemiş olan ING Bank, aynı gün içerisinde yapılacak olan harcamaların sadece ilkinin kampanya tutarına dahil edileceğini bildirdiği için müşterilerinden alışverişlerini farklı günlerde yapmasını istedi. ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Card sahiplerini kampanyaya dahil eden ING Bank, kampanyadan kazanılan puanların ne zaman hesaplara geçeceğini de açıkladı.

ING Light Kart ve ING Bonus Business Card sahiplerinin kampanyadan yararlanamayacağının altını çizen ING Bank, kampanyaya sadece internet harcamalarının dahil olacağının altını çizdi. Öte yandan ING Bank, kazanılan promosyonun hesaplara 7 Şubat 2023 tarihinde geçeceğini beyan etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.