Eski Yetişkin Film Yıldızı Riley Reid Balkonda Çırılçıplak! Manzaraya Karşı Pozu Beğeni Topladı

Eski Yetişkin Film Yıldızı Riley Reid Balkonda Çırılçıplak! Manzaraya Karşı Pozu Beğeni Topladı
Yetişkin filmlerinde rol almasıyla büyük bir üne kavuşan Riley Reid paylaşımlarıyla sosyal medyaya damgasını vurmaya devam ediyor. Riley Reid, evinin balkonunda verdiği çıplak pozla sosyal medyadaki takipçilerinin nefesini kesti…

Bir dönem en üretken yetişkin film yıldızı olarak sık sık gündem olan Riley Reid, erotik film sektöründen ayrılmasına rağmen adından söz ettiriyor. Eski yetişkin film yıldızı, şimdilerde sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla fenomenler arasında öne çıkıyor. Henüz 31 yaşında olan ünlü isim şöhret basamaklarını çok erken yaşta hızlı biçimde çıkmıştı. Kendi isteğiyle yetişkin film sektöründen emekli olduğunu açıkladıktan sonra sakin bir yaşam tarzı seçen Riley Reid, evlenip bir de çocuk sahibi olmuştu.

Riley Reid’in Pozu Olay Oldu

Erotik film kariyerini zirvede bırakan Riley Reid, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla eski günlerine selam çakmayı ihmal etmiyor. Geniş bir takipçi ve hayran kitlesine sahip olan erotik film yıldızı, hayatını Pasha Petkuns ile birleştirmiş ve bu evliliğinden bir de çocuk sahibi olmuştu. Bir süredir gözlerden uzak duran Riley Reid’in sosyal medyaya dönüşü çok hızlı oldu. Birbiri ardına paylaşımlar yapan güzel yıldızın son paylaşımım görenlerin adeta nefesi kesildi.

Balkonda Manzaraya Karşı Poz Verdi

Instagram’da geniş bir takipçi kitlesine ulaşan Riley Reid’in gönderisi kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının gündemi haline geldi. Sosyal medya kullanıcılarından çok sayıda yorum ve beğeni almayı başaran Riley Reid, evinin balkonunda manzaraya karşı yarı çıplak poz verdi. Vücudunun kıvrımlarını sergileyen eski yetişkin film yıldızının formunu hala koruması ise sıkı takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. 31 yaşındaki güzelin bu paylaşımı kısa sürede yorum ve beğeni rekoru kırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.