Survivor 2023 Kadrosu Belirlendi! Yeni Takımdaki İsimler Kimler Olacak? 2023 Survivor Yarışmacıları

Survivor 2023 Kadrosu Belirlendi! Yeni Takımdaki İsimler Kimler Olacak? 2023 Survivor Yarışmacıları
Her sene heyecanla beklenen Survivor için geri sayım başladı. Acun Ilıcalı 2023 yılında Survivor’da yarışacak kişileri teker teker açıklamıştı. Bu açıklama sonrası Survivor’ın yeni sezonu merakla bekleniyor. İşte detaylar...

MasterChef Türkiye’nin TV8 ekranlarında final yapmasının ardından seyirciler Survivor için beklemeye başladı. Survivor 2023 yarışmacıları Ünlüler, Gönüllüler ve Fenomenler olmak üzere bu sene 3 farklı bölümden oluşuyor. Sunuculuğunu eski Survivor yarışmacısı Murat Ceylan’ın üstlendiği programda; ünlüler, gönüller ve yeni takım olarak ise fenomenler eklendi. Yarışacak bu kadrolar tamamlandı. Peki 2023 Survivor kadrosunda kimler yer alıyor?

GÖNÜLLÜLER KADROSU

Survivor 2023’te gönüllüler kadrosunda Walison, Kardelen, Özgür Tunga, Asena, Aleyna, Osman Can ve Gizem Avcı bulunuyor.

ÜNLÜLER KADROSU

Survivor’ın yeni sezonunda yarışacak olan ünlüler; Cansu Tuman, Berdan Mardini, Yusuf Güney, Ümit Erdim, Murat Eken, Seçkin Piriler ve Zeynep Alkan olarak açıklandı.

FENOMENLER KADROSU

Fenomenler kadrosunda ise; Buse Plan, Chaby Han, Halil İbrahim Göker, Elanur, Alper Rende, Kürşat Juan, Aysu Keskin ve Barış Telli yer alacak.

SURVIVOR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Acun Ilıcalı takımlardaki bütün isimleri duyurdu ve takımlar hakkında fragmanlar yayınlandı. Ilıcalı, Twitter sayfasından yaptığı açıklamayla Survivor 2023’ün ne zaman başlayacağını açıkladı. “Tüm yarışmacılarımıza başarılar dilerim. Survivor Türkiye 15 Ocak'ta TV8'de başlıyor."

Acun Ilıcalı bu seneki Survivor’ın formatının diğerlerinden daha farklı şekilde olacağını açıklamıştı. Ilıcalı açıklamasında ada yaşamı ya da performansın dışında aklın da ön planda olduğu yeni bir Survivor’ın geldiğini duyurdu. Bu nedenle yarışmacıların fiziksel gücü veya başarısı diğer sezonlardaki Survivor kadar önemli olmayacak. Ilıcalı bu seneki Survivor’a ‘akıl oyunları’ dediğini söyledi.

"Survivor 2023'e hazır mısınız? Bu seneki sloganımız şu: Survivor akıl oyunları! Ada yaşamı ya da performansın dışında aklın da ön planda olduğu yeni bir Survivor geliyor. Yaşım var, hafif kilom var, çok yüzemem, çok koşamam demeyin, belki de pratik zekanız size oyunları kazandıracak. Hemen başvurun ve Survivor 2023'e katılma şansına sahip olun.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.