Genç anneye oğlunu emzirdiği için linç edildi! Büyük oğlunun yaşını duyanlar anneye istismar tepkisinde bulundu

Genç anneye oğlunu emzirdiği için linç edildi! Büyük oğlunun yaşını duyanlar anneye istismar tepkisinde bulundu
İki çocuk annesi Lauren McLead, yaşı ilerlemesine rağmen büyük oğlunu emzirmeye devam ettiği için sosyal medyada linç edildi. 29 yaşındaki annenin sosyal medya paylaşımlarına tepki çığ gibi büyüyor…

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen Lauren McLead, çocuğunu emzirmesi yüzünden tepki çekti. Anneler bebekleri katı yiyecek tüketebilecekleri yaşa kadar emzirseler de bazı anneler bu süreci ayarlamada sorun yaşıyor. Bebeği sütten kesmek için uzmanlar tarafından belirlenmiş zaman var. Ancak 29 yaşındaki genç anne Lauren McLead, bu zamanı pek umursamayıp büyük oğlunu emzirmeye devam ettiği için tepki çekti.

Lauren McLead’ın büyük oğlunu emzirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşması diğer sosyal medya kullanıcıların dikkatinden kaçmadı. İki çocuk annesi Lauren McLead, emzirdiği oğlunun yaşını açıkladıktan sonra eleştirilere maruz kaldı. Sosyal medyada tartışma yaratan habere göre 29 yaşındaki Lauren McLead, çocuklarını dünyaya geldikleri günden beri emzirmeye devam ediyor. Sekiz aylık bebeğini emziren kadın bir yandan da 5 yaşındaki oğluna da meme veriyor.

5 Yaşındaki Oğlunu Emziriyor

Sosyal medyada gündem olan paylaşımlara imza atan Lauren McLead, gelen eleştirilere rağmen en iyisini yapan bir anne olduğunu iddia etti. Pek çok sosyal medya kullanıcısı, Lauren McLead’ın büyük oğlunun emzirilmek için yaşının ilerlemiş olduğunu iddia ederken Lauren McLead haklı olduğunu savundu. 5 yaşındaki çocuk her gün yatmadan önce ve haftada 3 kez gün içinde annesinden süt istiyor.

Genç anne oğlunun bu isteğine kayıtsız kalamadığı için onu emzirmeye devam ettiğini belirtirken sosyal medyada kötü yorumlarla karşılaşmasına da aldırış etmedi. Lauren McLead konuyla ilgili açıklamasında “Beş yaşındaki çocuğumu emzireceğimi hiç düşünmezdim, ama çocuklarım için elinden gelenin en iyisini yapan diğer anneler gibiyim.” ifadelerini kullandı.

Çocuk İstismarı Tepkisi

Diğer sosyal medya kullanıcılarının kendisine “istismarcı” demelerine karşı kendini savunan Lauren McLead, “Bazen insanlar eğitim eksikliğinden dolayı gerçekten kötü şeyler söylerler ama hiç kimse yüzüme bir şey söylemedi.” dedi. Çocuklarını bu şekilde besleyebildiği için kendini şanslı hissettiğini söyleyen genç anne sütü olmayan anneler için de süt bağışlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.