Passiflora Şurup Ne İşe Yarar, Nasıl Kullanılır? Fiyatı 2023

Passiflora Şurup Ne İşe Yarar, Nasıl Kullanılır? Fiyatı 2023
Sakinleştirici olarak neredeyse herkes tarafından bilinen Passiflora Şurup ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde. Sizde Passiflora Şurup ne işe yarar, nasıl kullanılır diye merak ediyorsanız işte detaylar...

Passiflora şurup sakinleştirici etkisi olan uyku bozukluğunun giderilmesinde etkili sıvı halde bir ilaçtır. Passiflora şurubun kullanım dozu ve sıklığına göre bazı yan etkileri oluşabilir. Passiflora şurubun kullanımından önce doktora danışılması önerilir. Şurup 12 yaşından küçük çocukların kullanımına uygun değildir. Passiflora şurup reçetesiz şekilde satın alınabilir.

PASSİFLORA ŞURUP NEDİR?

Passiflora şurup, genellikle sinir sistemini rahatlatıcı ve uyku bozukluklarını tedavi etmek amacıyla kullanılan bir ilaçtır. İlacın etken maddesi Passiflora incarnatadır. Passiflora şurubun içeriğindeki etkin ve yardımcı maddeler sakinleştirici ve kas gevşetici etki sağlar.  Passiflora şurup; huzursuzluk, endişe, ruhsal sıkıntı ve gerginlik,  uykusuzluk  gibi sorunların daha rahat atlatılmasına yardımcı olan, destekleyici bir ilaçtır. Passiflora şurup çarkıfelek bitkisinin toprak üstü kısmından elde edilir.

PASSİFLORA ŞURUP NE İŞE YARAR?

Passiflora şurup kullanımı sinir sistemini rahatlatmaya yardımcı olabilir ve bu sayede uyku bozukluklarını azaltarak uyku kalitesini arttırabilir. Ayrıca Passiflora şurup, stresi azaltmaya ve sinirleri yatıştırmaya yardımcı olabilir. Bu ilaç, aynı zamanda anksiyete ve çeşitli cinsel disfonksiyonların tedavisinde de kullanılabilir.

PASSİFLORA ŞURUP FİYATI NE KADAR?

Passiflora şurup eczane 162,05 TL’dir. Passiflora şurubun fiyatı değişebilir ve satılan dozaj, paket büyüklüğü ve satış yerine göre değişebilir. Passiflora şurubun fiyatını öğrenmek için bir eczaneden veya doktordan bilgi alınabilir. Passiflora şurup reçetesi satılır ancak olası yan etkilerin oluşmaması adına doktora danışılması önemlidir.

PASSİFLORA ŞURUP NASIL KULLANILIR?

Passiflora şurubun 12 yaştan küçük çocuklar için kullanılması önerilmez. Passiflora şurup ağız yoluyla tüketilir. Yetişkinler için uygun görülen kullanım; gün boyunca sakinlik hissinin yaşanması için yemeklerden önce 1-2 ölçek alınabilir. Uyku bozukluklarının giderilmesinde yatmadan bir saat önce 2 ölçek Passiflora şurup içilebilir. Şurubun etkileri alkol tüketimi ile birlikte artabilir. Bu sebeple ilacın tüketimi sırasında aşırı miktarda alkol tüketilmemelidir. Hamilelik sürecinde Passiflora şurup kullanılmamalıdır.

PASSİFLORA ŞURUP YAN ETKİLERİ NELERDİR?

Passiflora şurup, genellikle iyi tolere edilen bir ilaçtır, ancak bazı yan etkilere neden olabilecek bazı maddeler içerebilir. Bu nedenle, kullanmaya başlamadan önce doktor ile görüşülmelidir. Kullanımı sırasında Passiflora şurup yan etkileri şu şekilde görülebilir:

  • Baş dönmesi ve/veya uyuşukluk
  • Mide yanması ve/veya bulantı
  • İştah azalması ve/veya kilo kaybı
  • Bağırsak hareketlerinde değişiklikler
  • Ciltte döküntüler ve/veya kaşıntı

Bu yan etkilerin bir kısmı çok yaygın olmayabilir ve çoğu kişi tarafından hissedilmeyebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.