MasterChef Finalistleri Kim Oldu? MasterChef Finalisti Kıvanç Karadeniz Kimdir?

MasterChef Finalistleri Kim Oldu? MasterChef Finalisti Kıvanç Karadeniz Kimdir?
Bu akşam yayınlanacak olan MasterChef’in final bölümünü izleyenler merakla bekliyor. MasterChef finalisti olan Kıvanç Karadeniz finalde Metin Yavuz ile yarışacak. Peki MasterChef finalisti Kıvanç Karadeniz kimdir? İşte detaylar...

Yaz aylarından beri TV8 ekranlarında yayınlanmakta olan MasterChef, izleyiciler tarafından sevilen programlardan biri olma özelliğini taşıyor. Ocak ayının gelmesiyle beraber programda son bölümlere gelinmişti. Sona kalan ikili finalist olmaya hak kazandı. Bu isimler ise Kıvanç ve Metin oldu. Bu akşam ekranlara gelecek olan bölümde ise Kıvanç Karadeniz ve Metin Yavuz, kazanmak için yarışacak. Peki finalistlerden biri olan Kıvanç Karadeniz kimdir?

MASTERCHEF METİN YAVUZ KİMDİR?

2022 MasterChef sezonunda finalde yarışacağı kesin olan isimlerden ikincisi ise Metin Yavuz oldu. Metin Yavuz MasterChef’te öncelikle binlerce kişi arasından ana kadroya yerleşmeye hak kazandı ve en sonunda finalde yarışmaya hak kazandı.

MasterChef’in 2022 sezonundakş iddialı isimlerden biri olan Metin Yavuz aslen Bolu Mengenli’lidir. 24 yaşında olan Metin Yavuz, 2014 yılından beri aşçılıkla ilgilenmektedir. Metin aile ve arkadaş ısrarlarıyla MasterChef’e katıldığını söylüyor. Ulusal Genç Şefler yarışmasında birincilik kazanan Metin Yavuz’un babası ve dedesinin de aşçılıkla uğraştığı biliniyor. 2015’ten beri otelde çalıştığını belirten Yavuz, MasterChef’e ısrarlarla katıldığını, kariyeri için bunun daha iyi olacağını düşündüğü ve ayrıca bütün emeklerini bırakıp buraya geldiğini söylemişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.