Afra Saraçoğlu Yalı Çapkını’ndan Ne Kadar Kazanıyor? Ünlü Oyuncunun Kazandığı Miktar Dudak Uçuklattı!

Afra Saraçoğlu Yalı Çapkını’ndan Ne Kadar Kazanıyor? Ünlü Oyuncunun Kazandığı Miktar Dudak Uçuklattı!
Popüler dizi Yalı Çapkını ile şöhretinin doruklarında olan Afra Saraçoğlu’nun aylık kazanç miktarı ile ilgili bir iddia gerçekleşti. Başrollerini Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Mert Ramazan Demir gibi isimlerin paylaştığı Yalı Çapkını dizisiyle Afra Saraçoğlu’nun aylık kazancı insanları şok etti. İşte detaylar...

Başarılı kariyeri ve özel hayatıyla ile de kendinden sıklıkla söz ettiren ünlü oyuncunun, oynadığı Yalı Çapkını dizisinden aldığı aylık ücret görenleri şaşırttı. Star TV’de her Cuma günü ekrana gelen Yalı Çapkını dizisi, zengin oyuncu kadrosu ve izleyiciyi ekranlara kitleyen hikayesi ile de reytinglerde ilk sıralarda yer alıyor.

AFRA SARAÇOĞLU AYLIK KAZANCI NE KADAR?

Sosyal medya üzerinden paylaşılan o iddiaya göre, Afra Saraçoğlu oynadığı Yalı Çapkını dizisinden aylık olarak 400.000 TL kazanıyor. Bu da oyuncunun her bölüm başına 100.000 TL aldığı anlamına geliyor. Bazı kişiler paylaşılan bu açıklamaya göre, bu fiyatı çok fazla bulurken bazı kişiler ise dizinin popülerliğine oranla bu miktarın düşük olduğunu savundu.

YALI ÇAPKINI DİZİSİ KONUSU

Star TV ekranlarında yayınlanmakta olan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor gibi birçok ünlü ismi bulunduran dizi ilk bölümüyle 23 Eylül Cuma akşamı saat 20.00’da ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkmıştı. İnsanlar tarafından çok beğenilip ilgiyle karşılaşan bu dizinin yönetmenliğini Burcu Alptekin yapıyor. Senaryosu ise Mehmet Barış Günger tarafından yazılıyor. Dizide, okumak için her şeyi yapabilecek Seyran’ın, Korhan ailesinin çapkın çocuğu Ferit ile zorla evlendirilmesi ile başlıyor. Dizi kısa sürede popülerlik kazandı ve izleyicileri ekrana kitledi.

Yalı Çapkını’nın ilk bölümünde, sorumsuz ve çapkın bir genç olan Ferit’in bu davranışlarına da son vermek için Gaziantep’ten uygun olan bir kız ile evlendirilmesi kararı alınır. Ferit’in evlilik gibi bir düşüncesi olmasa bile dedesinin sözüne karşı gelemez ve kabul etmek zorunda kalır. Gaziantep’ten gelin için bulunan Suna’nın isteme töreninde yaşanacak olay ise hem Suna’yı hem de kardeşi olan Seyran’ı etkileyecektir ve dizide olaylar bu şekilde gelişir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.