İmunol Şurup Ne İşe Yarar, Nasıl Kullanılır? Fiyatı 2023

İmunol Şurup Ne İşe Yarar, Nasıl Kullanılır? Fiyatı 2023
Doğal madde içeriği ile gıda takviyesi kategorisinde olan İmunol Şurup ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde. Sizde İmunol Şurup ne işe yarar, nasıl kullanılır diye merak ediyorsanız işte detaylar...

İmunol şurup içeriğindeki doğal maddeler nedeniyle bağışıklık güçlendirici takviye gıdasıdır. Yaygın şekilde görülen yan etkileri yoktur ancak kullanım dozu ve sıklığına göre bazı yan etkiler oluşabilir. İmunol şurubun kullanımından önce doktora danışılması önerilir.

İMUNOL ŞURUP NEDİR?

İmunol şurup, bağışık güçlendirici ve grip, soğuk algınlığı gibi hastalıklardan korunmak için kullanılabilen takviye amaçlı bir gıdadır. İmunol şurubun içeriğinde; ekinezya, propolis, vitamin c, beta glukan, çinko bulunur. Ekinezya, vücutta iltihaplanmayı azaltmaya ve ağrıyı hafifletmeye yardımcı olabilen bir bitki özüdür. Propolis, genellikle antibakteriyel, antiviral ve antifungal özellikleri nedeniyle çeşitli tıbbi amaçlar için kullanılır. Beta glukan ise, bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olabilir ve vücutta iltihaplanmayı azaltmaya yardımcı olabilir.

İMUNOL ŞURUP NE İŞE YARAR?

İmunol şurup, vücudun savunma sistemini güçlendirmeye yardımcı olabilir. Bu şurup, vücudun doğal savunma mekanizmalarını uyararak, daha iyi bir şekilde enfeksiyonlara karşı mücadele edilmesine yardımcı olabilir. Ayrıca, İmunol şurup kullanımı, aşıların etkinliğini arttırabilir ve vücutta aşıdan sonra oluşabilecek yan etkileri azaltabilir.

İMUNOL ŞURUP FİYATI NE KADAR?

İmunol şurup eczane fiyatı 76 TL’den başlar. İmunol şurup reçetesiz satılan bitkisel özlü bir ilaç olduğundan satış yerlerine göre farklı şekilde fiyatlandırılabilir.

İMUNOL ŞURUP NASIL KULLANILIR?

İmunol şurubun tok şekilde tüketilmesi önerilir. Şurubun kullanımı için önerilen doz ve sıklık yaş aralıklarına göre şu şekildedir:

  • 4-10 yaş grubu çocuklar için 5 ml,
  • Yetişkinler için 10 ml

İmunol şurubu, genellikle güvenli bir ilaçtır ancak bazı durumlarda kullanılması önerilmeyebilir. Örneğin:

  • İmunol şurubu, hamile kadınların kullanmaması önerilir. Hamilelik sırasında İmunol şurubu kullanımı hakkında yeterli bilgi olmadığından, hamile kadınların bu ilacı kullanmaması daha güvenlidir.
  • İmunol şurubu, anne sütünü veren kadınların kullanmaması önerilir. İmunol şurubu, anne sütüne geçebileceğinden, anne sütünü veren kadınların bu ilacı kullanmaması daha güvenlidir.
  • İmunol şurubu, bazı ilaçlarla etkileşebileceğinden, başka ilaçlar kullanılıyorsa, bu konuda doktora danışılması önerilir.

İmunol şurubu, bazı alerjik reaksiyonları oluşturabileceğinden, eğer ilaca veya ilacın içinde bulunan maddelere karşı alerji durumu varsa, İmunol şurubu kullanımı önerilmeyebilir.

İMUNOL ŞURUP YAN ETKİLERİ NELERDİR?

İmunol şurup, genellikle iyi tolere edilir ancak bazı yan etkiler oluşabilir. İmunol şurup yan etkileri arasında şu belirtiler bulunabilir:

  • Mide bulantısı
  • Baş dönmesi
  • Kas ağrıları
  • İştahsızlık
  • Yorgunluk

Bu yan etkiler genellikle hafif ve geçici olur. Ancak eğer yan etkiler ciddi hale gelirse veya diğer yan etkiler görülürse, doktora danışılmalıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.