PTT’den TEK SMS'LE 50.000 TL ödeme! Şubeye gitmeden kısa mesajla başvuru yapılıyor

PTT’den TEK SMS'LE  50.000 TL ödeme! Şubeye gitmeden kısa mesajla başvuru yapılıyor
Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2023’te de acil nakit arayanlara en kolay krediyi PTT ve Aktifbank işbirliği veriyor. Kurumlardan gelen açıklamaya göre şubeye gitmeye gerek kalmadan, kısa mesajla başvuruyla 50 bin TL kredi çekilebiliyor…

Türkiye’de müşteri memnuniyeti odaklı bankacılık hizmetleri sunan özel bankalardan Aktifbank, yeni yılın ilk bombasını patlattı. Ocak ayından itibaren artan fiyatlarla birlikte acil nakit arayan kişilerin sayısı da hızla arttı. İhtiyaçlarını ertelemeden satın almak isteyenler, bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarını yakından takip ederken bu süreçte Aktifbank ve PTT ortaklığı bir kez daha öne çıktı.

PTT – Aktifbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Halk arasında PTT kredisi olarak da bilinen Aktifbank – PTT ortaklığında verilen ihtiyaç kredisi büyük ilgi görüyor. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yeni yılda da bütçesine en uygun koşullarda kredi çekmek isteyenler bu kampanyayı tercih ediyor. Müşteri sayısı her geçen gün artan Aktifbank, PTT ile yaptığı ortaklık kapsamında ihtiyaç sahiplerine 50 bin TL nakit desteği verecek. PTT kredisi olarak da bilinen bu kredi kampanyasının başvuru koşulları ve detayları belli oldu.

Şubeye Gitmeden Kredi Çekilebiliyor

Müşteri memnuniyeti odaklı bankacılık hizmeti sunan Aktifbank, son dönemde vatandaşların en çok araştırdığı PTT kredisi kampanyasının detaylarını duyurdu. Bu kapsamda ocak ayından itibaren acil nakit arayanlar, Aktifbank PTT kredisine şubeye gitmeden bile başvuru yapabilecek. Düşük faizli ihtiyaç kredisi çekerek acil ihtiyaçlarını ertelemeden satın almak isteyenlere müjdeli haber geldi. PTT’nin emekli kredisinden yararlanabilmek isteyen vatandaşlar, PTT yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numaralarını yazarak 3050’ye kısa mesaj gönderecek. Bu sayede şubeye gitmeden PTT kredisine SMS ile başvuru yapılabilecek.

PTT Kredisi Faiz Oranı Ne Kadar?

Aktifbank’ın Türkiye’nin dört bir yanındaki PTT şubeleri üzerinden verdiği kredide güncel faiz oranları ve vade seçenekleri merak ediliyor. Geniş bir müşteri kitlesine sahip olan PTT’den kredi çekmek isteyenler için başlangıç faiz oranı yüzde 2.69 olarak belirlendi. 50 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi taleplerinde başvuru yapanların 36 ay vade seçeneğinden yararlanma şansı devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.