300 TL değerinde akaryakıt kazanmak için şansınız çok yüksek! Tam 100 kişiye verilecek! Üstelik sosyal medyadan etiket yapmak yetecek!

300 TL değerinde akaryakıt kazanmak için şansınız çok yüksek! Tam 100 kişiye verilecek! Üstelik sosyal medyadan etiket yapmak yetecek!
Akaryakıt istasyonlarının düzenlediği kampanyalar arasına bir yenisi daha ekledi. 100 müşterisine 300 TL değerinde akaryakıt hediyesi verecek olan bir marka, şartlarını duyurdu. İşte o marka ve şartları…

Resesyon endişeleri ile merkez bankalarının baskıladığı enerji piyasaları, dalgalı ve sürprizli bir seyir geçirdiği 2022 yılını geride bıraktı. Bu baskılar nedeniyle bir düşen bir de yükselen akaryakıt fiyatları ortaya çıkaran enerji piyasaları hem benzinin hem de motorinin ya da mazotun bir türlü dengede kalamamasına neden oldu. Hal böyle olunca akaryakıt istasyonları da kendi müşterilerini korumak için kampanyalar düzenlemeye başladı.

Müşterileri için sık sık kampanya düzenleyen ve müşterilerini sürpriz hediyeler ile buluşturan akaryakıt istasyonlarından biri olan Shell, 10 Ocak 2023 tarihine kadar devam edecek olan bir kampanya başlattığını duyurdu. Kampanyası kapsamında şartları yerine getiren 100 kişiye 300 TL değerinde akaryakıt hediye edecek olan Shell, kampanya şartlarını da ilan etti.

BİR ETİKET 300 TL KAZANDIRIYOR

Yeni bir çekiliş kampanyası gerçekleştirmiş olan Shell, 27 Aralık 2022 tarihi ile 10 Ocak 2023 saat 23.59’a kadar Türkiye genelindeki Instagram hesabına kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak, @shellturkiye hesabını takip edip, ‘‘Yeni yılda ilk nereye gitmek isterdiniz?'' sorusuna nedeniyle birlikte yaratıcı şekilde yanıt verenler arasından seçeceği 100 kişiye 300 TL değerinde akaryakıt hediyesi vereceğini duyurdu. Kampanyanın duyurusunu şu ifadeler ile gerçekleştiren Shell, etiketin yapılması gereken gönderiyi de açıkladı:

“Instagram’da @shellturkiye hesabında yer alan yılbaşı çekilişi gönderisinin altına 2023’te gitmek istediğiniz ilk yeri yorum olarak yazın. Yorumlarınıza @shellturkiye Instragram hesabını etiketlemeyi ve takip etmeyi unutmayın. 300 TL değerinde akaryakıt kazanma şansı yakalayın! Son gün 10 Ocak.”

ÖDÜLLER JÜRİ TARAFINDAN DAĞITILIYOR

Paylaşılan yorumların 15 Ocak 2023 tarihinde konuya uygunluk, yaratıcılık ve özgünlük kriterlerine göre jüri tarafından değerlendirilerek seçilen 100 kişiye verileceğini duyuran Shell, kazanılan akaryakıt puanların 15 Ocak 2024 tarihine kadar Türkiye genelindeki Shell akaryakıt istasyonlarından yapılacak akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde geçerli olduğunu bildirdi. Talihliden başkası tarafından puanların kullanılmasına izin vermeyen Shell, sonuçların açıklanacağı mecrayı da duyurusunda belirtti.

Yarışma sonuçlarını @shellturkiye Instagram hesabından yayınlayacağını bildiren Shell, hesabı takip etmeyen kişilerin kazansa dahi ödülden yararlanamayacağını belirtti. Kampanyaya katılım ve uygulamadaki işlemlerin ücretsiz olduğunu bildiren Shell, isteyen herkesin kampanyaya katılabileceğini vurguladı. Öte yandan Shell, kampanya duyurusunda bir kişinin birden fazla ikramiye kazanamayacağının da altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.