Bisolnatur Şurup Ne İşe Yarar, Nasıl Kullanılır? Fiyatı 2023

Bisolnatur Şurup Ne İşe Yarar, Nasıl Kullanılır? Fiyatı 2023
Gıda takviyesi grubunda olup özellikle çocuklarda öksürük tedavisine yönelik sıkça kullanılan Bisolnatur şurup ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde. Sizde Bisolnatur şurup ne iş yarar, nasıl kullanılır diye merak ediyorsanız işte detaylar...

Bisolnatur şurup, takviye amaçlı kullanılan reçetesiz alınabilen bir ilaçtır. Soğuk algınlığının belirtilerinin tedavisinde ve üst solunum yolu rahatsızlıklarının tedavisinde kullanılır. Genellikle kış aylarında tercih edilir. Bisolnatur şurubun bir yan etkisi olmadığı belirtilse de kullanımdan önce doktora danışılması tavsiye edilir.

BİSOLNATUR ŞURUP NEDİR?

Bisolnatur şurup içeriğinde iki etkin madde barındırır. Bunlar poliflaf kompleksi ve baldır. Poliflav kompleksi, sinirotundan ortaya çıkarılan polisakkarit fraksiyonu ve kekikten ortaya çıkan flavonoid fraksiyonunun karışımıdır. Polisakkaritler, vücudumuzda enerji depolama ve depolamayı sağlar ve ayrıca hücrelerin yapısını oluşturur. Bunun yanı sıra, polisakkaritler, mikroorganizmaların büyümesini önleyici, bağışıklık sistemini güçlendirici ve inflamasyonu azaltıcı özellikler de gösterirler.

İnsan vücudunda ise, flavonoidler, antioksidan özellikler gösterirler ve ayrıca vücuttaki serbest radikalleri azaltarak, kanser ve kalp hastalıkları gibi birçok sağlık problemine karşı koruyucu bir etki gösterirler.

BİSOLNATUR ŞURUP NE İŞE YARAR?

Bisolnatur şurup kullanımı öksürüğü azaltması, boğaz ağrısını gidermesi ile bilinir. İçeriğindeki maddeler sayesinde yatıştırıcı etki göstererek kuru öksürük ve boğaz ağrısı belirtisi tedavilerinde kullanılabilir. Ayrıca soğuk algınlığı rahatsızlığı belirtileri görüldüğünde, hastalığa neden olan virüsleri yok eder.

BİSOLNATUR ŞURUP FİYATI NEDİR?

Bisolnatur şurup eczane fiyatı 96 TL’dir. Bisolnatur şurupun fiyatı, satış yapıldığı ülke ve satış yapılan mağazaya göre değişiklik gösterebilir.

BİSOLNATUR ŞURUP NASIL KULLANILIR?

Bisolnatur şurubun yaşlara göre kullanım şekli aşağıda verilmiştir:

  • 6 Yaş Arasındaki Çocuklar: Günde iki kez doz başına 1 ölçü kaşığı (5 ml).
  • 6 yaş üstü çocuklar: Günde iki kez doz başına 2 ölçü kaşığı (10 ml).

Yetişkinler: Günde iki veya üç kez doz başına 2 ölçü kaşığı (10 ml). Gerektiğinde, ürün kısa aralıklarla günde 4 defaya kadar kullanılabilir.

Ayrıca Bisolnatur şurup kullanımında bazı durumlarda dikkatli davranılması tavsiye edilir:

  • Bileşenlere karşı aşırı duyarlılık durumunda ilacın kullanılmaması önerilir.
  • İlacın oda sıcaklığında saklanması, ısı ve ışıktan korunarak muhafaza  edilmesi önerilir.
  • İlacı kullanmadan önce son kullanma tarihinin geçmemiş olmasına dikkat edilmesi önerilir.

BİSOLNATUR ŞURUP YAN ETKİLERİ NELERDİR?

Bisolnatur şurup yan etkileri olarak kesin belirtilen bir yan etki bulunmaz. Bisolnatur şurubun doğal içeriklerden üretildiği iddia edilir. Bu yüzden herhangi bir yan etkisi bulunmadığı belirtilir. Ancak vücutta alerjik bir reaksiyon oluşma ihtimali ve şurubun fazla kullanımı ihtimali olduğundan şurup kullanımından önce doktora ve eczacıya danışılması önerilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.