Faturası kendi üstüne olan herkes 150 TL destek alabilir! Sadece Yapı ve Kredi Bankası’na başvuru yapılacak!

Faturası kendi üstüne olan herkes 150 TL destek alabilir! Sadece Yapı ve Kredi Bankası’na başvuru yapılacak!
Otomatik fatura ödeme talimatlarına karşılık müşterilerine nakit ödemesi gerçekleştiren Yapı ve Kredi Bankası, 2023 yılı otomatik fatura ödeme kampanyası detaylarını açıkladı. İşte o detaylar…

Ocak ayından ocak ayına bakıldığında yüzde 100’ü aşan oranlarda zamlanan elektrik ile doğalgaz, vatandaşların fatura yükünü de artırdı. Yeni yıl için belediyeler su faturalarına zam yapmaya hazırlanırken; bu yılki internet ve telefon harcamaları da zamlı tarifeden faturalandırılmaya başlandı. Hal böyle olunca vatandaşların bankaların kazandıran otomatik fatura ödeme talimatı kampanyalarına yönelir hale geldi.

Yeni yılda müşterilerine kazandırmaya devam eden bankalardan biri olan Yapı ve Kredi Bankası, otomatik fatura ödeme talimatı veren tüm müşterilerinin karlı çıkacağı bir kampanya düzenledi. Yeni yılda üç otomatik fatura ödeme talimatı verene 150 TL vereceğini duyuran Yapı ve Kredi Bankası, kampanyadan yararlanma şartlarını da tek tek açıkladı.

OTOMATİK FATURA ÖDETMEK 150 TL

Bankaların hem fatura ödemesini kolaylaştırmak hem de müşterilerinin fatura ödemelerinden kazanç sağlaması için gerçekleştirdiği otomatik fatura talimatı kampanyaları, 2023 yılında da gözde haline geldi. Yapı ve Kredi Bankası’nın 10 Ocak 2023 tarihine kadar süreceğini açıkladığı otomatik fatura ödeme talimatı kampanyası kapsamında ise 3 yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı veren banka müşterilerinin 100 TL puan hediyesi kazanacağı öğrenildi. Öte yandan Yapı ve Kredi Bankası, bu kampanyadan 150 TL puan kazanmak isteyenlerin yerine getirmesi gereken şartları da açıkladı.

Üç adet otomatik fatura talimatına 100 TL değerinde banka puanı veren Yapı ve Kredi Bankası, tüm faturaların kredi kartı ile talimatlandırılması halinde ek 50 TL puan daha yani toplamda 150 TL puan hediye edeceğini ilan etti. Öte yandan Yapı ve Kredi Bankası, talimatlar için Yapı Kredi Mobil’e girmeyi veya ‘TALIMAT’ yazıp bir boşluk bırakıp, T.C. kimlik numarasını yazarak 4470’e mesaj göndermeyi tavsiye etti.

KAMPANYA 10 OCAK’TA SONA ERİYOR

Müşterilerinin sonraki alışverişlerinde kullanabilmesi için fatura talimatına 150 TL değerinde puan hediye edecek olan Yapı ve Kredi Bankası, kampanyanın 10 Ocak 2023 tarihi itibariyle sona ereceğini müşterilerine hatırlattı. Öte yandan Yapı ve Kredi Bankası, kampanya kapsamında kazanılacak olan puanlara ilişkin de açıklama yaptı.

Kampanya kapsamında kazanılan puanların 15 Şubat 2023 tarihine kadar yükleneceğini bildiren Yapı ve Kredi Bankası, kampanyaya katılım sağlanan kart ya da hesaba puanların aktarılacağını belirtti. Öte yandan Yapı ve Kredi Bankası, puanlarının yansıtılması 2 iş gününe kadar sürebileceğinin de altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.