Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisi Final mi Yaptı? Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisi Final mi Yaptı? Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?
Atv ekranlarında yayınlanmakta olan aksiyon içeren yapım Ben Bu Cihana Sığmazam, Atv ayın akışında görülmeyince akıllara dizi bitti mi sorusunu getirdi. Başrollerinde Oktay Kaynarca’nın da bulunuyor olduğu bu dizi her hafta Salı günü televizyon ekranlarında seyirciyle buluşmaktaydı. İşte Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ile ilgili son detaylar...

Bu hafta bölüm yayınlanmayınca akıllara ‘Bölüm neden yok? Dizi bitti mi?’ gibi sorular geldi. Bu akşam da dizinin yayın saatlerinde Atv ekranlarında Bad Boys isimli sinema filmi yayınlanacak. Peki Ben Bu Cihana Sığmazam ne zaman yayınlanacak? Dizi bitti mi?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi seyircileri 3 Ocak 2023 tarihinde ATV’de dizinin yayınlanmadığını görünce ‘3 Ocak Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi neden yayınlanmadı?’ sorusunu merak etti. Bilindiği üzere aksiyonlu bir dizi olan ve sevenleri tarafından hayranlıkla izlenen dizi Salı günleri 20.00’de ekranlarda yayınlanıyor. Fakat bugün de dizi yerine yabancı sinema filmi yayınlanacak. Ben Bu Cihana Sığmazam ne zaman yayınlanacak? Neden Yayınlanmadı?

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi bu akşam televizyon ekranında yer almayacak. Dizinin yerine Bad Boys: Her Zaman Çılgın filmi yayınlanacak. Filmden sonra ise 22.00’da Yıldızlara Doğru filmi ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünün ise önümüzdeki hafta yayınlanması bekleniyor.

ATV YAYIN AKIŞI

  • 16.00 Esra Erol
  • 19.00 Atv Ana Haber
  • 20.00 Bad Boys: Her Zaman Çılgın
  • 22.20 Yıldızlara Doğru
  • 00.40 13 Dakika

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Tatavlalı'nın Mişon'u kullanıp yaptığı bombalı saldırının nedeniyle Cezayir ve yakınları büyük tehlike altına girer. Cezayir sevdiği kişileri bombalı saldırıdan korumaya çalışırken o anda hiç beklemediği bir kişi ona yardım etmeye gelir. Saldırı son bulunca Tatavlalı, Cezayir'e şaşırtan bir teklif yapar. Cezayir, Tatavlalı'dan intikam almak isterken Tatavlalı da Cezayir'in hayatına sızmaya çalışmaktadır ve savunmasız olduğu bir anda Cezayir'i sevdikleriyle zor bir sınava sokar. Bombalı saldırı olduğu sıra Firuze ve Cezayir arasındaki gerilim durumu yerini şefkat duygusuna bırakır. Leyla, Firuze ve Cezayir arasındaki bu anı görmek zorundadır ve içine ateş düşer. Gülendam'ın Firuze'yle ilgili söylemleri Leyla'yı Firuze hakkında bilgi toplamak için harekete geçirir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.