Allerset Şurup Ne İşe Yarar, Nasıl Kullanılır? Fiyatı 2023

Allerset Şurup Ne İşe Yarar, Nasıl Kullanılır? Fiyatı 2023
Alerjik reaksiyonlarda adını sıkça duyduğumuz ve sempton tedavisinde kullanılan Allerset Şurup ile ilgili merak edilenleri sizler için derledik. Sizde Allerset Şurup Ne İşe Yarar, Nasıl Kullanılır? 2023 fiyatı ne kadar diye merak ediyorsanız işte detaylar...

Allerset şurup, alerjik reaksiyonları azaltmak için kullanılan bir antihistaminik ilaçtır. Bu ilaç, alerjik rinit, astım, deri döküntüleri gibi alerjik reaksiyonların semptomlarını azaltmak için kullanılır. Şurubun alerjik reaksiyonların tedavisinde kullanımı, yan etkilerin görülmesi sebepleri ile doktora danışılması önerilir.

ALLERSET ŞURUP NEDİR?

Allerset şurup, şişelerde 200 ml şurup içeren, 5 ml ölçülü plastik kaşık kullanımı için paketlenmiş bir ilaçtır. Şurubun çözeltisi renksiz görünüme sahiptir. Alerjik nezle ve nedeni belirlenememiş kronik kurdeşen tedavisinde tercih edilir.

ALLERSET ŞURUP NE İŞE YARAR?

Allerset şurup, histaminin vücutta salgılanmasını inhibe ederek alerjik reaksiyonların semptomlarını azaltmaya yardımcı olur. Allerset şurup kullanımı, alerjik rinit, astım, deri döküntüleri gibi alerjik reaksiyonların semptomlarını azaltmak için tercih edilir.

ALLERSET ŞURUP FİYAT NE KADAR?

Allerset şurup eczane fiyatı 51,41 TL’dir. Bu ilacın fiyatı, satış yapılan eczanenin fiyat politikasına göre değişebilir. Ayrıca ilacın dozajı, kullanım sıklığı ve kullanım süresine göre de fiyatı değişebilir. Allerset şurup veya benzeri bir ilacın fiyatını öğrenmek için, satış yapılan eczanelerle iletişime geçilebilir veya internet sitesi üzerinden fiyat bilgisi alınabilir.

ALLERSET ŞURUP NASIL KULLANILIR?

Allerset şurup, genellikle bir kez günde bir doz olarak alınır ve yemeklerden en az 1 saat önce alınması önerilir. Allerset şurup, su veya süt gibi bir içecek ile alınır ve tüm şurubu açık bir bardakta çalkalayarak içilir. Şurup, ölçü kaşığı veya dozaj kaşığı yardımıyla ölçülerek alınabilir. Allerset şurup, günde belirli bir saatte alınması önerilir, bu sayede ilacın etkisinin düzenli bir şekilde devam etmesi sağlanır.

ALLERSET ŞURUP YAN ETKİLERİ NELERDİR?

Allerset şurup yan etkileri olan bir ilaç olabilir ve aşağıdaki yan etkilerden bazılarına neden olabilir:

  • Baş ağrısı
  • Aşırı uyku hali (uyku hali)
  • Mide bulantısı veya kusma
  • Kabızlık veya ishal
  • Cilt döküntüleri veya kaşıntı
  • Kulak çınlaması veya işitme kaybı

Bu yan etkilerin bir kısmı genellikle geçicidir ve ilacın vücutta uyum sağlamasının bir sonucudur. Alerjik reaksiyonlar, şiddetli reaksiyonlar ve yüz veya boğazın şişmesine neden olan ciddi bir alerjik reaksiyon dahil çok ciddi yan etkiler oluşabilir. Bu belirtilerin gözlemlenmesi Allerset şuruba karşı ciddi alerji sahibi olunduğu anlamına gelir. Bu durumda ise acil tıbbi müdahaleye veya hastaneye yatırılma durumu gerekli olabilir. Bu yüzden ilaç kullanımından önce Allerset şuruba karşı vücudun alerjisinin olup olmadığının kontrol edilmesi hayati önem taşır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.