Gaziantep Altın Fiyatlarında Son Durum! Gram Altın Fiyatı 1100 Liraya Dayandı. Çeyrek Altın Ve Cumhuriyet Altını Fiyatı Yükselmeye Devam Edecek Mi?

Gaziantep Altın Fiyatlarında Son Durum! Gram Altın Fiyatı 1100 Liraya Dayandı. Çeyrek Altın Ve Cumhuriyet Altını Fiyatı Yükselmeye Devam Edecek Mi?
Gaziantepli yatırımcılar 2023 altın fiyatlarını merak ediyor. 2 Ocak 2023 altın fiyatları ne kadar oldu? Gaziantepli kuyumcularda altın fiyatları için hareketlilik yaşanıyor. İşte güncel altın fiyatları…

Altın piyasasında 2023 yılına hızlı bir başlangıç yapıldı. Küresel piyasalarda yeni yıl coşkusu yaşanırken bir benzeri altın piyasasında yaşanıyor. Ons altın fiyatı 2023’ün ilk işlem gününde uzmanların beklediği gibi yükselişe geçti. Ons altındaki yükselişle birlikte doğal olarak gram altın ve çeyrek altın fiyatları da artıyor. Gaziantepli kuyumcularda altın fiyatlarındaki artışın yarattığı hareketlilik sürüyor.

Gram Altın Fiyatında Yükseliş Sürüyor

Global çapta altın fiyatını gösteren ons altın yeni yıla yükseliş sinyalleriyle başladı. Ons altın fiyatı 2 Ocak tarihi itibarıyla yüzde 0.5 oranında kısıtlı bir artışla 1.824 dolar seviyesine ulaştı. Ons altın fiyatındaki bu yükseliş iç piyasadaki altın fiyatlarını da hareketlendirmeye yetti. Dolar/TL kurundaki değer artışıyla birlikte desteklenen gram altın fiyatı 1.100 TL seviyesine dayandı. 2 Ocak 2023 tarihinde haftanın ilk işlem günü itibarıyla gram altın 1096 TL’den işlem görüyor.

2 Ocak Altın Fiyatları Ne Kadar?

Ons altın ve dolar kurundaki pozitif görünüm ile birlikte altın fiyatlarında artış devam ediyor. Gaziantepli kuyumcularda 2 Ocak 2023 tarihinde Cumhuriyet altını fiyatı 7.152 TL olurken, çeyrek altın fiyatı 1.793 TL oldu. Yarım altın fiyatı 3.587 TL, Ata altın fiyatı 7.522 TL’ye ulaştı. Gaziantep’te 14 ayar bilezik gramı 737 TL’den, 22 ayar bilezik gramı 1.074 TL’den gremse altın ise 18.233 TL’den satışa sunuluyor. Yeni yılda altın fiyatlarındaki yukarı yönlü hareketlilik sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.