Tutku Açık : Stresli olsakta, kazanmayı bildik

Tutku Açık : Stresli olsakta, kazanmayı bildik
Gaziantep Basketbol Kulübü’nün başantrenörü Tutku Açık, kazandıkları Merkezefendi karşısında alınan galibiyetin önemli olduğunu belirterek, stresli olmalarına rağmen galibiyetle sahadan ayrılmayı başardıklarını söyledi.

Tutku Açık, takımın ilk kez tam kadro olduğunu ve Merkezefendi karşısına sadece bir antrenman ile çıktıklarını belirterek, "Öncelikle tüm oyuncularımı kutluyorum. Çünkü çok uzun bir yolculuktan geldik. Bizim bütün yolculuklarımız bir gün sürüyor. Bu maça da hazırlanamadık açıkçası. Sadece bir antrenman yaptık. Onda da zaten 5’e 5 yapamadık. Çok özverili oynadılar. Bugün biraz stresli olduğumuzu gördüm maalesef bulunduğumuz durumdan dolayı, oyuncularıma da bunu anlatıyorum. Biz ilk defa tam kadro olduk. Henüz fiziksel olarak hazır olmayan oyuncularımız var."
Takımın ilk kez tam kadro olarak çalışmaya başladığını belirten Açık, sözlerini şöyle tamamladı; "Bu maçın böyle stresli geçeceğini biliyorduk. Bizim yerimiz burası değil. Bunu daha yukarılara çıkarmak için mücadelemizi sonuna kadar göstereceğiz. Ben gelişime bakıyorum. Ben çok eminim bu takım tam kadro idman yaptıktan sonra çok daha iyi bir basketbol oynayacak. Merkezefendi karşısında  aslında o basketbolu oynayabilirdik fakat dediğim gibi bu 3 mağlubiyetli olmamız oyuncularım üzerinde biraz stres yapmış. Bunun oyun olduğunun farkına varmamız lazım. Tabi sorumluluklarımız var kulübümüze, şehrimize ve ailelerimize karşı yani herkese karşı sorumluluklarımız var. Tekrar oyuncularımı göstermiş olduğu mücadeleden dolayı tebrik ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.