Adam Voleybol 2023 için kenetlendi

Adam Voleybol 2023 için kenetlendi
Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 1. liginin lideri Adam Voleybol, 2022 yılının son toplantısını yaptı. Yönetim, teknik heyet ve sporcuların katıldığı toplantıda 2023 hedefleri konuşuldu. Kulüp Başkanı Hatice Bilginsoy ile Kulüp CEO’su Sayın İdris Bilginsoy, oyuncuların yeni yılını kutlarken şu ana kadar elde edilen başarının devamını dilediler.

Adam Voleybol Spor Kulübü, 2022 yılının son toplantısını Kulüp Başkanı Hatice Bilginsoy ve Kulüp CEO’su İdris Bilginsoy ile Başkan Vekili Sayın Oktay İnceman eşliğinde yaptı. Teknik heyet ve sporcuların tamamının katıldığı toplantıda 2023 hedefleri konuşuldu.

TAKIMI TEBRİK ETTİLER
Adam Voleybol Kulüp Başkanı Hatice Bilginsoy ve Kulüp CEO’su İdris Bilginsoy, toplantıda takımın şu ana kadar 11’de 11 yapan sporcularını tek tek tebrik ederek aynı başarının devam etmesini dilediler. Gaziantep’in voleybolda şampiyonluğa taşımak isteyen Adam Voleybol’da Kulüp Başkanı Hatice Bilginsoy ve Kulüp CEO’su İdris Bilginsoy takımın başarısıyla gurur duyduklarını dile getirdiler.

2023’TE HEDEF ŞAMPİYONLUK
Şu ana kadar ligde 11’de 11 yapan Gaziantep Adam Voleybol takımının 2023’te hedefi şampiyonluk olacak. Şu anda liderliğini sürdüren ve 33 puanla namağlup yoluna devam eden Adam Voleybol takımında Kulüp Başkanı Hatice Bilginsoy ve Kulüp CEO’su İdris Bilginsoy, takımın yeni yılda şampiyon olacağına inandıklarını açıkladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.