Gaziantep'te Otel Fiyatları Yılbaşı Gecesi İçin Uçtu! Yılbaşı Gecesi İçin Ünlü Sanatçıları Konuk Edecek Bazı Otellerde Fiyatlar Kişi Başı 5 Bin Lirayı Buluyor!

Gaziantep'te Otel Fiyatları Yılbaşı Gecesi İçin Uçtu! Yılbaşı Gecesi İçin Ünlü Sanatçıları Konuk Edecek Bazı Otellerde Fiyatlar Kişi Başı 5 Bin Lirayı Buluyor!
Yılın son günleri yaşanırken Gaziantep’te oteller de yılbaşı gecesi için hazırlıklarına devam ediyor. Dört kişilik bir ailenin yılbaşı gecesini otelde geçirmesinin maliyeti bir aylık asgari ücrete denk geliyor.

Yeni yıla sayılı günler kala oteller yılbaşı hazırlıklarına başladı. 2 yıl süren pandeminin ardından oteller, bu yılbaşında coşkulu programlar hazırlasa da, rakamlar vatandaşı zorluyor. Gaziantep’te yeni yılı bir otelde karşılamanın maliyeti kişi başı Bin 250 TL’den başlıyor.

OTELLER YILBAŞINA HAZIR

2020 yılında başlayan pandeminin ardından yasaklar ile vatandaşlar yılbaşını evlerinde kutladılar. Bu yıl korona virüsün azalması ile birlikte oteller de coşkulu bir yılbaşı için hazırlıklarına başladı. Ancak yılbaşı programlarının ücretleri vatandaşı zorluyor. Dört kişilik bir ailenin yılbaşını dışarıda geçirmesinin maliyeti bir aylık asgari ücret bedeline denk geliyor.

Bin 250 TL’den başlayan yılbaşı kutlama programı için Gaziantep’teki oteller,  tarifelerini şu şekilde belirledi:

Tuğcan Otel, Bin 250 lira

Divan Otel, Bin 500 lira

Grand Otel, Bin 500 liradan başlıyor.

 Yeni yılda ünlü sanatçıları misafir edecek otellerde kişi başı proğram fiyatı 5 Bin lirayı bulurken, Gaziantep'te oteller bu yılbaşı kalabalık olacağı tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.