Sıcak Kafa Dünya'da Gündemde! Sıcak Kafa’nın yeni bir sezonla geri dönüş yapılacağı konuşuluyor.

Netflix’in son dönemlerin en konuşulan yerli projelerinden Sıcak Kafa, Türkiye dışında yurtdışında da gündem olmaya başladı. Netflix’in Amerika’da İngilizce dışında en çok izlenen 8. Dizisi olan Sıcak Kafa, kısa süre içerisinde edindiği başarıyla oldukça takdir topladı

Netflix’in son dönemlerin en konuşulan yerli projelerinden biri olan Sıcak Kafa, Türkiye dışında yurtdışında da gündem olmaya başladı. Netflix’in Amerika’da İngilizce dışında en çok izlenen 8. Dizisi olan Sıcak Kafa, kısa süre içerisinde edindiği başarıyla oldukça takdir topladı. Afşin Kum’un Sıcak Kafa isimli romanından uyarlanan dizi, oluşturduğu distopik atmosferi sayesinde de izleyicisiyle bağ kurmayı başardı. Başrollerini Osman Sonant, Gonca Vuslateri, Özgür Emre Yıldırım, Hazal Subaşı, Şehvet Çoruh gibi isimlerin paylaştığı dizi, Netflix kütüphanesinde 8 bölümlük bir sezona sahip. Son dönemlerde Netflix’in en beğeni toplayan yerli dizisi olan yapımın oldukça olumlu sonuçları var.

Avrupa ve Amerika’da Dikkat Çekti

Sıcak Kafa, şimdiye kadar ki en dikkat çeken Türk yapımlarından biri oldu. Yurtdışında en izlenen 8.dizi olan yapım, gerçekten de farklı ve oluşturduğu dünyayla da takdir toplamayı başardı. Yönetmenliği ve senaristliğini Mert Baykal’ın yaptığı Sıcak Kafa, konuşarak yayılan bir salgın sonrasında yaşanan distopik atmosferi konu edinmektedir. Abuklama olarak yorumlanan bu salgından asla etkilenmeyen Murat Siyavuş adındaki bir dilbilimciye odaklanan dizi, her bölümde çıtayı daha da yükseltip hayli etkili bir atmosfer oluşturduğu gelen yorumlar arasında. Dikkat çekici bir tona ve düzene sahip olan Sıcak Kafa, kısa sürecinde Avrupa’da da takdir toplamaya başladı.

İkinci Sezon Olacak Mı?

İlk 8 bölümlük 1. Sezon sonrasında ucu açık bir sezon finali yapan Sıcak Kafa’nın yeni bir sezonla geri dönüş yapılacağı konuşuluyor. Kurduğu stüdyoyla olağanüstü bir İstanbul distopyası oluşturan dizi, kurduğu atmosferle de dikkat çekici bir tempo oluşturuyor. Özellikle Osman Sonant’ın sergilediği performansın da bu konuda hayli etkili olduğu konuşulurken dizisinin 2 hatta diğer sezonlarla da izleyicisinin karşısında olmasına kesi gözüyle bakılıyor. Netflix’in bu sezonki en dikkat çeken yapımlarından biri olan dizinin Netflix platformunun kısa süre içerisinde simgeleşecek projelerinden birine dönüşmesine de kesin gözüyle bakılıyor. Bir Başkadır, Cici, Fatma, Uysallar gibi birçok önemli yerli projeye yer veren Netflix’in ilerleyen dönemlerde de 2023 projelerini açıklaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.