Avatar 2 Vizyona Girdi! 13 yıl sonra heyecanla bekleniyordu! İşte Avatar 2: Suyun Yolu konusu ve oyuncu kadrosu

Avatar 2 Vizyona Girdi! 13 yıl sonra heyecanla bekleniyordu! İşte Avatar 2: Suyun Yolu konusu ve oyuncu kadrosu
Sinema tarihinin en önemli yönetmenlerinden biri olan James Cameron, en son 12 yıl önce vizyona soktuğu Avatar filmi sonrasında devam yapımıyla sahnede. Uzun bir aradan sonra böyle bir devam yapımını seyirci karşısına çıkaran deneyimli yönetmen, gişe sinemasına dair her türlü kaynağı elinde bulundurduğunu iddia etti.

Avatar: Suyun Yolu filmi Türkiye sinemalarında da vizyon buldu. Filmin yapmış olduğu maliyetlerle kıyasla gişede batıp batmayacağının muallak olduğunu konuşulurken, ilk izlenimlerin olumlu olduğu söyleniyor. Önceki gün basın için gerçekleştirilen özel gösterimde de birçok sinema yazarı bu yapım adına olumlu yorumlarda bulundu.

Filmin Konusu Ne?

İlk filmde olduğu gibi yine James Cameron’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu serinin yeni filmi ilk filmi tamamlayıcı bir yapıda oluyor. Pandora gezegeninde Navi halkına dahil olup Neytiri ile bir aile kuran Jake Sully’nin macerasına odaklanan film, tanıdık bir düşmanın gezegenlerine tehdit oluşturması üzerine tasarlandı. Konusu ve yansıttığı görsellik açısından hayli güçlü bir sinema şöleni şeklinde de nitelendirilen Avatar 2 filmi için Türk sinemaseverler de şimdiden çok heyecanlı. Fakat buna karşın filmin 13 senelik uzun arasının sinemadaki gelişimlerle birlikte biraz eskidiği yönünde de eleştiriler söz konusu. Keza Marvel ve DC başta olmak üzere birçok farklı yapım görsellik açısından izleyicisiyle farklı bir bağ kurduğu için yeni Avatar’ın ne tür bir etki oluşturması merak konusu.

Avatar 2 Oyuncuları Kimler?

Avatar 2 oyuncu kadrosunda eski ekip yanı sıra yeni isimler de dikkat çekiyor. Zoe Saldana ve Worthington yine kadroda yerini alırken; Kate Winslet, Vin Diesell, Stephen Lang, West Studi, Edie Falco gibi birçok önemli yıldız isim de bu filmde rol aldı.

Sinema perdesinde Titanic, Terminatör gibi çok önemli filmlerle damgasını vuran James Cameron, uzun dönemli verdiği aralardan sonra kariyerine Avatar serisiyle döneceğini belirtmişti. Bu esnada su altı belgeselleri de çeken usta yönetmen, özellikle de Avatar’ın ikinci etabının su içerisinde geçmesi adına özenli bir senaryo oluşturduğunu belirtiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.